• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
33 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 33 produkter

Det er ingen tilfeldighet at Sorel har en isbjørn som sin logo. Når det majestetiske rovdyret vandrer over Canadas snøvidder, står den like stødig på benene som du gjør i et par vinterstøvler fra Sorel – som dessuten holder føttene dine like varme som isbjørnen er under den tykke pelsen sin.
Til forskjel fra isbjørner er vi mennesker opptatt av vakkert design, og også på denne fronten lever Sorel opp til sitt rykte som en kvalitetsprodusent i toppklasse. Støvlettene treffer akkurat den magiske balansen mellom tyngde og letthet, robusthet og eleganse. Det er bare å løpe ut i snøen!

Sorel

Sorel er definitivt et merke som gir deg produkter som egner seg godt for den kalde årtiden.

I all hovedsak gir utvalget vårt deg et godt utvalg av Sorelvintersko dame, men du kan også finne herrestøvletter og Sorel Tøfler, både for damer, herrer og barn. Mange av modellene er også felles, og dekker alle kategorier, slik at du kan finne samme type Sorel sko for barn, kvinner og menn, i passende størrelser.

Hvem er Sorel?

Sorel er kjent for gode vinterstøvler, og har sitt opprinnelige opphav i Ontario i Canada. Sorel Vintersko og Sorel boots er blitt laget under dette merkenavnet siden 1962, men merket har byttet hender ved noen anledninger. Etter at Colombia Sportswear overtok selskapet og merkenavnet Sorel i 2000 har sortimentet blitt utvidet til også å dekke gode ytterklær og forskjellige typer arbeidstøy.

I dag er Sorel et populært motemerke som forbinder lang erfaring med å lage sko som passer for bitende kulde, med moderne design og godt håndverk. Dermed egner sko fra Sorel seg også godt for det norske innlandet og for høyfjellet.

Hvilke materialer brukes i Sorel Vintersko?

Sorel kombinerer bruken av mange forskjellige materialer for å lage en sko som er best mulig egnet for kaldt klima. Vanligvis er skoene sammensatt av filt, ull, bra lær og solid tilvirking, slik at du ikke trenger å være redd for å bli våt, kald, eller skitten på bena.

Kjøp Sorel Vintersko hos Skoringen på nett

Det er enkelt og greit å finne frem til den riktige Sorel-skoen hos Skoringen. Du kan sjekke om din lokale butikk har den skoen eller støvelen som du ønsker deg på leger, eller du kan bestille en pakke som sendes til deg, selvfølgelig uten ekstra kostnader, siden porto er inkludert i prisen. Du står også fritt til å returnere skoen om du ikke skulle like den, eller om den ikke skulle falle i smak.