• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
11 produkter
Sorter etter:
Du har sett 11 av 11 produkter

Sorel

Det er ingen tilfeldighet at Sorel har en isbjørn som sin logo. Når det majestetiske rovdyret vandrer over Canadas snøvidder, står den like stødig på benene som du gjør i et par Sorel vintersko som dessuten holder føttene dine like varme som isbjørnen er under den tykke pelsen sin. Det er i alle fall det Sorel forsøker å oppnå når de utvikler nye sko.

Til forskjell fra isbjørner er vi mennesker opptatt av pent design og på denne fronten lever Sorel opp til sitt rykte som en kvalitetsprodusent i toppklasse. Støvlettene treffer akkurat den magiske balansen mellom tyngde og letthet, robusthet og eleganse. Det er bare å løpe ut i snøen uten å være nevneverdig bekymret for at man skal bli kald og vått på beina.

Sorel lager sko som kan brukes om vinteren

Sorel er definitivt et merke som gir deg produkter som egner seg godt for den kalde årstiden. Det trengs jo når vi lever der vi gjør, nesten på toppen av jordkloden med våre kalde nordiske vintre. Det er noe av det Norge og Canada har til felles, begge landene ligger tett på den kalde Nordpolen, så befolkningen har et behov for gode sko som det er mulig å bruke om vinteren.

I all hovedsak gir utvalget vårt deg et godt utvalg av vintersko fra Sorel til dame, men du kan også finne herrestøvletter og Sorel Tøfler for damer, herrer og barn. Mange av modellene er også felles og dekker alle kategorier slik at du kan finne samme type Sorel sko for barn, kvinner og menn, i passende størrelser.

Bare pass på at skoene er store nok til at det er plass til tykke sokker i skoene. På den måten kan du ta ekstra godt vare på føttene som skal være nede i skoen.

Det kan aldri skade når det dreier seg om gode vintersko. Å bokstavelig talt, få kalde føtter passer aldri når man er ute og morer seg i snøen. I beste fall er det bare et lite irritasjonsmoment, men det kan også være direkte helseskadelig å bli for kald på beina. Da kan man få frostskader på føttene. Det er noe man vil unngå.

Hvem er Sorel?

Sorel er kjent for gode vinterstøvler, og har sitt opprinnelige opphav i Ontario i Canada. Sorel Vintersko og Sorel boots er blitt laget under dette merkenavnet siden 1962, men merket har byttet hender ved noen anledninger. Etter at Colombia Sportswear overtok selskapet og merkenavnet Sorel i 2000 har sortimentet blitt utvidet til også å dekke gode ytterklær og forskjellige typer arbeidstøy.

I dag er Sorel et populært motemerke som forbinder lang erfaring med å lage sko som passer for bitende kulde, med moderne design og godt håndverk. Dermed egner sko fra Sorel seg også godt for det norske innlandet og for høyfjellet. Det er tross alt enkelte likheter mellom Norge og Canada når det kommer til naturen så det passar godt at det er mulig å bruke skoene i begge land.

Hvilke materialer brukes i Sorel Vintersko?

Sorel kombinerer bruken av mange forskjellige materialer for å lage en sko som er best mulig egnet for kaldt klima. Vanligvis er skoene sammensatt av filt, ull, bra lær og solid tilvirking, slik at du ikke trenger å være redd for å bli våt, kald, eller skitten på bena.

Kjøp Sorel Vintersko hos Skoringen på nett

Det er enkelt og greit å finne frem til den riktige Sorel-skoen hos Skoringen. Du kan sjekke om din lokale butikk har den skoen eller støvelen som du ønsker deg på lager, eller du kan bestille en pakke som sendes til deg, selvfølgelig uten ekstra kostnader, siden porto er inkludert i prisen. Du står også fritt til å returnere skoen om du ikke skulle like den, eller om den ikke skulle passe føttene dine ordentlig. Hvis det er tilfellet kan du bestille et nytt par i en annen størrelse.

Ønsker du å kjøpe nye aktivitetssko kan du ta en titt på Sneaxsiden vår. Der får du en oversikt over modellene av sneakers som Sorel fører.

Kundeservice

Hvis kundene våre skulle komme til å lure på noe. Det vil ikke undre vi som jobber for Skoringen skal vi være helt ærlige. Det er tross alt mange forskjellige merker og mange flere par sko som det er mulig å kjøpe via nettbutikken vår. Det kan være lett å gå seg vill i alle sko som finnes her i butikken.

Dersom det er noe kundene våre brenner inne med i forhold til spørsmål kan de naturligvis ta kontakt med vår kundeservice.

Våre dyktige og kunnskapsrike ansatte står klare.