0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
783 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 783 produkter

I Skoringen elsker vi sneakers. Uansett om du foretrekker deklassiske, old school, morsomme, sprø eller fargerike, så er sneakersperfekte til å dresse et antrekk opp eller ned. Og så er det jo et ekstra pluss at de også er komfortable og deilige å ha på. Finn dine favoritter i vårt store utvalg av sneakers.Det er nok å velge mellom, så problemet blir å begrense seg til ett par.

Sneakers Kvinner

I Skoringens avdeling Sneakers Kvinner finner du et stort utvalg av sko for kvinner. Variasjonen i modeller strekker seg fra lette sommer sneakers i tøy, som du kan smette inn i, til mer solide sko med snøring og tykke gode såler for turgåing og byvandring.

Du finner også klassiske joggesko i moderne utføring gjerne med en tykk og myk såle som passer bra til jobben, iallfall om du står og går mye.

Hva dekkes av begrepet Sneaker?


Mange vil nok oversetter Sneakers til direkte å bety joggesko eller sportssko, men rent historisk sett er sneaker egentlig en henvisning til at skosålen er laget av et mykt gummimateriale som gjør at du går mye stillere med slike sko, enn med sko som har såler av andre materialer, som tre eller herdet lær.

Da man først begynte å lage sko med gummisåler så var selvfølgelig den første tanken at man kunne lage gode løpesko som tok vare på bena, gjerne i kombinasjon med andre lette materialer som tøy og lerret, men i dag lages jo de fleste skoene med gummisåler. Derfor finner du også stor variasjon i Skoringen sin kategori Sneakers Kvinner.

Sneakers til kjole?

Er det mulig å være en sneakers dame? -Om vi ser på utvalget av joggesko og sneakers i dameavdelingen til Skoringen kan dette spørsmålet besvares med et definitivt ja. Designet varierer og du kan definitivt finne mange pene sneakers som passer bra både for aftenkjolen eller sommerkjolen, noe som er blitt mer og mer trendy i de europeiske storbyene i løpet av det siste tiåret.

Pene joggesko for damer, gjerne i livlige farger, gir noe ekstra til antrekket og komplimenterer en vakker sommerkjole. Sammen med en aftenkjole virker fargesprakende joggesko gjerne som en kontrast, men samtidig også som et blikkfang som sørger for litt ekstra oppmerksomhet, i området mellom vågalt og vakkert.

Du burde kanskje ikke høye dame sneakers til slike antrekk, men sneakers kan som kjent være så mangt, også i kvinneavdelingen. Hos Skoringen finner du damesneakers fraAdidas,CultogEcco, så vel som fra Vagabond, Tommy Hilfiger og Lacoste, så vel som fra mange andre merker.

Bestille damesneakers på nett hos Skoringen.no

Det er veldig enkelt å bestille sneakers på nett hos Skoringen. Vi har sørget for at vi har et godt distribusjonsnettverk i Norge, som sikrer deg en lynrask levering. Dertil vil du sikker også legge merke til at du ikke betaler noe ekstra når du kjøper sneakers, eller andre typer fottøy hos Skoringen. Alle priser som du ser, er de endelige lave prisene, som også inkluderer levering på raskt og effektivt vis.

Når du først har skoene hjemme hos deg, kan du prøve dem på, og se om du liker dem, om fargen passer, og om skoene er behagelige å gå i. Deretter kan du eventuelt returnere dem, eller levere dem tilbake i nærmeste butikk, eller bytte dem mot en passende størrelse, neste gang du er i din nærmeste skoringen-butikk.