• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
562 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 562 produkter

Damesneakers

Skotypen Sneakers har opplevd en stor vekst i popularitet i løpet av det siste tiåret. Skotypen har faktisk blitt så populær over store deler av verden at de aller fleste skomerker i dag fører egne kolleksjoner av sneakers som en del av sitt utvalg av skotøy.

Denne økende etterspørselen etter sneakers har ikke bare ført til at det fleste merkene fører egene kolleksjoner. Den har også ført til at det finnes egne damekolleksjoner. Dette er reflektert i Skoringen store og varierte utvalg av damesneaker som det er mulig å finne her i nettbutikken til Skoringen.

I Skoringens avdeling sneakers til damer finner du et stort utvalg av sko til kvinner. Variasjonen i modeller strekker seg fra hvite sneakers, lette sommer sneakers i tøy, som du kan smette inn i, til mer solide sko med snøring og tykke gode såler for turgåing og byvandring.

Du finner også klassiske joggesko i moderne utføring gjerne med en tykk og myk såle som passer bra til jobben, iallefall om du står og går mye. Det er sjelden at noen angrer på en investering av gode og solide sko dersom man har en slik jobb. Det er faktisk mulig at godt skotøy kan spare deg for en god del feilbelastninger i ryggen din.

Hva dekkes av begrepet Sneaker?

Mange vil nok oversetter Sneakers til direkte å bety joggesko eller sportssko. Det er helt forståelig når man tenker på hva som har vært det tradisjonelle bruksområde til slike sko.

Dersom man ser på sneakers fra et historisk perspektiv har navnet “sneaker” en litt annen betydning enn den som blir allment benyttet i dag. Ordet “ sneaker” er egentlig en henvisning til at skosålen er laget av et mykt gummimateriale som gjør at du går mye stillere med slike sko, enn med sko som har såler av andre materialer, som tre eller herdet lær.

Da man først begynte å lage sko med gummisåler så var selvfølgelig den første tanken at man kunne lage gode løpesko som tok vare på bena, gjerne i kombinasjon med andre lette materialer som tøy og lerret, men i dag lages jo de fleste skoene med gummisåler. Derfor finner du også stor variasjon i Skoringen sin kategori damesneakers.

Sneakers til kjole?

Snaekers er mest kjent som en aktivitetsko som helst brukes under fysiske aktiviteter som ballspill eller løping. Det er det ikke noe galt i. Det var jo slik de bygde opp merkevaren. Basert på hvor populær denne skotypen er i dag, har det dukket opp et nytt spørsmål som er knyttet til denne skotypen sine mange bruksområder:

Er det mulig å bruke sneakers til en kjole?

Om vi ser på utvalget av joggesko og sneakers i dameavdelingen til Skoringen kan dette spørsmålet besvares med et definitivt ja. Designet varierer og du kan definitivt finne mange fine sneakers som passer bra både for aftenkjolen eller sommerkjolen, noe som er blitt mer og mer trendy i de europeiske storbyene i løpet av det siste tiåret.

Pene joggesko for damer, gjerne i livlige farger, gir noe ekstra til antrekket og komplimenterer en vakker sommerkjole. Sammen med en aftenkjole virker fargesprakende joggesko gjerne som en kontrast, men samtidig også som et blikkfang som sørger for litt ekstra oppmerksomhet, i området mellom vågalt og vakkert.

Du burde kanskje ikke høye dame sneakers til slike antrekk, men sneakers kan som kjent være så mangt, også i kvinneavdelingen. Hos Skoringen finner du damesneakers fraAdidas,CultogEcco, så vel som fra Vagabond, Tommy Hilfiger og Lacoste, så vel som fra mange andre merker.

Bestille damesneakers på nett hos Skoringen.no

Det er veldig enkelt å bestille sneakers på nett hos Skoringen. Vi har sørget for at vi har et godt distribusjonsnettverk i Norge, som sikrer deg en lynrask levering. Dertil vil du sikker også legge merke til at du ikke betaler noe ekstra når du kjøper sneakers, eller andre typer fottøy hos Skoringen. Alle priser som du ser, er de endelige lave prisene, som også inkluderer levering på raskt og effektivt vis.

Når du først har skoene hjemme hos deg, kan du prøve dem på, og se om du liker dem, om fargen passer, og om skoene er behagelige å gå i. Deretter kan du eventuelt returnere dem, eller levere dem tilbake i nærmeste butikk, eller bytte dem mot en passende størrelse, neste gang du er i din nærmeste Skoringen-butikk.

Skulle du har flere spørsmål angående de forskjellige skomerkene du finner her hos Skoringen kan du også benytte anledningen neste gang du er innom en av våre butikker til spørre våre ansatte. De har fått opplæring i sko, så de kan sikkert hjelpe deg med dem.