• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
137 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 137 produkter

Viking har barnesko

I 100 år har Viking vært produsent av fottøy som holder høy kvalitet. Det er det merket er kjent for. Viking er spesielt kjent for sine vanntette sko og støvler. Viking har egene sko og støvler som er laget spesielt med tanke på barn sine føtter. Alt for å sikre at kundene våre kan stole på at de skoene de kjøper fra oss holder så høy kvalitet som mulig.

Riktig nok er merket “Viking” mest kjent for å lage gummistøvler, Disse er godt skotøy som er i stand til å holde små, aktive føtter varme under lek en regnværsdag. Designet på disse gummistøvlene har ikke forandret seg stort på de hundre årene Viking har eksistert. Det som har endret seg er fargene. Når Viking begynte var alle støvlene svarte.

I dag inneholder utvalget av gummistøvler til Viking med mange forskjellige farger. Dette er en logisk konsekvens av at barn som regel responderer mer på farger sammenlignet med voksne selv om det selvsagt finnes unntak til denne “regelen” også. I tillegg til forandringer i moteblidet over tid.

Dersom valget står mellom to eller flere par med gummistøvler, som ellers passer til barnet sin føtter. Kan det være smart av den som betaler for gummistøvlene lar barnet velge farge på gummistøvlene sine selv. Dermed kan det være at barnet opplever et større eierskap til støvlene sine.

Vintersko for barn fra Viking

I tillegg til gummistøvler fører merket “Viking” også et bredt utvalg av vintersko til barn. Disse vinterskoene passer kanskje best på dager når det er for kaldt for å gå i vanlige sko eller gummistøvler.

I tillegg kan noen av modellene passe utmerket dersom barnet ditt skal på tur med barnehagen eller skolen. Da tenker vi i Skoringen spesielt på turer i skog og mark. Bakken kan være våt selv om det ikke har regnet på et par dager fordi bakken ofte er beskyttet av vegetasjonen som vokser på bakken.

I slike situasjoner passer det utmerket med et par sko som er laget med Gore-Tex. Dette stoffet er vannavstøtende og vil hjelpe med å holde de små føttene inne i skoen så tørre som overhode mulig mens eieren av føttene er opptatt med å utforske alle hemmelighetene som finnes når man er på tur i skogen.

Hvorfor skal man kjøpe slikt fottøy til barna sine?

Vel bortsett fra det åpenbare argumentet om at barn må ha passende skotøy for å være med på aktiviteter i regi av barnehagen eller skolen, så har det seg sånn at barn har en tendens til ikke å merke om de blir våte på beina når de er aktivitet. De har det som regel alt for travelt med å ha det morsomt til være klar over det. Det er bare slik barn er.

Problemene som kan oppstå ved at et barn har feil fottøy under en aktivitet og det er faktisk to problem og ikke bare ett, er disse: For det viktigste og det som kanskje har størst innvirkning på barnet, er at barnet ikke får delta på den aktuelle aktiviteten. For et barn kan dette oppleves som det som svir aller mest. Det å måtte stå og se på mens de andre barna er opptatt med å gjennomføre en morsom aktivitet.

Det andre problemet som kan oppstå hvis barnet får delta på aktiviteten er at barnet ikke merker at føttene blir kalde og våte. Dermed er det store sjanser for at barnet utvikler en lei forkjølelse som følge av dette.

Dette siste kan sette foreldre i en litt kinkkig situasjon av og til i og med at en av dem ofte må være fraværende fra jobben sin som følge av barnet sin sykdom. Det er mer enn nok til å få den daglige kabalen som husstanden følger til vanlig, faller sammen. Det er ingen tjent med.

Hva bør man tenke på når man kjøper sko til barn?

I hovedsak er det en ting man bør ha i tankene når man kjøper sko til barn, Det man bør tenke på er at et barn sine føtter vokser rykkvis og ikke i en jevn fart, Derfor er det å foretrekke at man måler føttene til barnet med jevne mellomrom. En tommelfingerregel er at man bør foreta denne målingen hver andre måned.

Dette anbefales for at man skal være noenlunde sikker på at barnet har sko som er store nok til at det faktisk er plass til føttene nede i skoene. Dersom et barn går i for trange sko over lang tid, risikerer man at benstrukturen i føttene tar varig skadde av å bli klemt sammen i en for trang sko..