• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
44 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 44 produkter

Adidas sneakers

Det er få merker i verden som har mer status eller som er mer kjente enn Adidas. Siden deres eventyr startet i 1924 har de bare blitt større og større, og er for mange en selvfølge når man skal ut å kjøpe utstyr til sport og trening. De er en kjempeprodusent av alt fra klær, sko til utstyr til sport og trening, og har vært en del av store sportsbegivenheter over hele verden som for eksempel OL og store mesterskap.

Størst av alt Adidas har gjort er deres sneakers. Adidas sneakers har nærmest fått en kultstatus, og brukes i dag både til sport og på fritiden. De er kjent for deres sporty design, komfortable sko og en urban stil som passer til enhver anledning.

Her hos Skoringen finner du et stort utvalg av sneakers fra Adidas. Du finner sneakers til sport, trening og til barn, menn og damer. Sjekk ut vårt store utvalg og finn akkurat de skoene du er på jakt etter, eller bla deg gjennom for å få inspirasjon til ditt neste kjøp.

Adidas er en av de virkelig store navnene når det er snakk om sportsklær og utstyr. Og først og fremst er det skoene som har gjort dem meriterte. Så godt som alle har båret adidas-sko en gang i løpet av livet. Det er her på Skoringen du finner det store mangfoldet av sko av alle typer fra adidas.

Adidas sneakers til alle anledninger

Selv om opphavet til Adidas først og fremst handler om trening, og det å utvikle sko som er tilpasset ulike treningsformer som løping, styrke og fotball, så har Adidas også mer enn det. Deres sko er i dag brukt i alle anledninger, og kan like så godt bli brukt både til trening og til festen.

Trenger du for eksempel noen nye treningssko? Adidas utvikler noen av de beste treningsskoene som finnes på markedet. Uansett om du skal løpe, trene styrketrening eller spiller en helt spesiell sport, så har Adidas sneakers som passer til treningsformen du foretrekker.

Eller ønsker du noen fritidssko fra Adidas? For det er nemlig ikke bare treningssko du kan finne fra Adidas. I dag bruker man deres sneakers til både fest og hverdag. Du kan finne noen kule sko som har Adidas sine ikoniske kjennetegn. Deres tre striper er nemlig elsket av både menn, damer og barn over hele verden.

Adidas er kjent for å designe sneakers i kule designs i alle mulige farger. Gule, rosa, blå, grønne. Uansett hva slags stil eller farge du er ute etter kan du være trygg på at du kan få de med Adidas sin kjente logo på.

Adidas sneakers i populærkulturen

Adidas har nærmest oppnådd en kultstatus i dagens samfunn. Du ser Adidas sneakers i filmer, på tv, på kjendiser og på de største idrettsstjernene i verden. De blit forbundet med en sporty look, samtidig som at Adidas designer moteriktige sneakers som følger trender og populære stiler i samfunnet. Adidas har også blitt emnet i en rekke filmer og i musikken. For eksempel har Run DMC laget en egen sang om Adidas.

Kjøp dine nye Adidas sneakers hos Skoringen

Her hos Skoringen har vi samlet vårt store utvalg av sneakers fra Adidas på ett sted. Her finner du dermed Adidas sneakers til kvinner, menn og barn i alle aldre – uansett om du ser etter et par nye treningssko eller noen nye fritidssko.