• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker MiaMaja

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
122 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 122 produkter

MiaMaja er et godt valg til små motebevisste jenter som er i ferd med å bli store.

Designen og fargene er ivaretatt med kjærlighet, og begge deler kommer med et hav av smarte, trendy detaljer.

Samtidig tilfredsstiller de alle praktiske behov. Kvaliteten er høy. Passformen er god. Det samme er prisen.

Mia Maja

Mia Maja er skoen for jenter mellom 7 og 12 år. Disse skoene følger moten, enten det gjelder ballerinasko, sandaler eller støvler.

Her kan den klesbevisste unge dame selv finne det hun ønsker. Modellene følger trendene ellers i skobildet, så det vil ikke være noe problem å finne noe tilsvarende som det hennes forbilder bruker. Bare i litt mindre størrelse naturligvis.

Men Mia Maja sko er ikke bare utseende. Alle skoene er utformet for føtter i vekst. De fyller sine funksjoner om det er støvler til dårlig vær, eller sandaler til å gå gatelangs med på varme sommerdager.

Og det er selvfølgelig festsko. Skal Rosa på ball, må hun ha matchende sko. Om det er røde, rosa, hvite eller sorte sko som måtte passe best til anledningen, vi har fargevalget.

Til hjemmebruk trenger vi alle gode tøfler. Også små eller stadig voksende føtter må beskyttes mot kalde gulv. Det er heller ikke likegyldig hvordan de ser ut. For en bevissthet i utvikling er det også viktig å ta slike avgjørelser selv. La henne velge.

Mia Maja sko kan du kjøpe på Skoringen. Vi legger for øvrig stor vekt på å ha et godt utvalg av barnesko.