• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
84 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 84 produkter

Tøfler til menn tjener mange forskjellige formål, og det er lurt å tenke over hva som er viktig for deg når du skal finne de riktige tøflene.

Liker du praktiske tøfler, eller tøfler uten hælkappe som er lette å stikke foten i og som er lette å ta av? Eller foretrekker du et par med hælkappe som gir et godt grep rundt hælen? Hos oss finner du alt fra stilfulle tøfler, som kan brukes hele året, til de varme og koselige modellene som sørger for at du ikke fryser på beina i de kalde månedene, på høsten og vinteren.

Deilige tøfler for herrer hos Skoringen

Det finnes hovedsakelig to typer tøfler. Du kan kjøpe de tradisjonelle, forete og varme tøflene til de kalde vinterkveldene, eller de populære, komfortable åpne tøflene for menn til de mer solfylte dagene.

Uansett hvilken sesong det gjelder, finner du praktiske herre tøfler for menn hos Skoringen.

Bytt ut de gamle kjedelige tøflene

Forestill deg at det er vinter, det er kaldt og peisen er i ferd med å dø ut. Da er tiden inne for å bestille deg et par deilige, varme herretøfler fra Skoringen!

Tidligere var denne skotypen bare en nødvendighet, og du har kanskje fortsatt et par kjedelige, svarte skinntøfler som trengs å byttes ut? Som med alt annet, kan du i dag kjøpe både stilige og praktiske tøfler for menn, så du trenger ikke lenger å bekymre deg for hva gjestene tenker på ditt innendørs fottøy-valg.

Tøfler for de varme sommerdagene

I motsetning til mange andre kulturer, er vi ikke vant til å gå mye rundt hjemme i huset om sommeren med tøfler. Men det kan være at de internasjonale kulturene har begynt å påvirke lille Norge, da flere og flere mennesker i dag kjøper tøfler for menn.

Det er nå også veldig behagelig å gå rundt i et par komfortable tøfler på de kalde flisene i hjemmet, da. Sjekk ut Skoringens gode utvalg av herretøfler ovenfor her!