• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
23 produkter
Sorter etter:
Du har sett 23 av 23 produkter

Oppdag tidløs eleganse med LLOYD-sko for herrer

LLOYD lager sko for herrer som har kvalitet og elegant design som kjennetegn. Merket spesialiserer seg både på å lage elegante lette herresko og langt mer robuste saker. Det foreligger LLOYD-herresko som passer både for bruk til dress, samt langt mer uformelle anledninger. Du finner også slitesterke LLOYD støvletter for herrer på vår meny.

LLOYD-herresko for kvalitet og stil

LLOYD er ensbetydende med klassisk stil og eleganse. Her får du herresko som virkelig tar seg godt ut takket være tidløs design. Det gjelder i like stor grad for LLOYD-herresko for formelle anledninger, som for mer robust fottøy som er laget for å tåle en norsk hverdag.

LLOYD-sko for herrer lages av meget gode materialer. Det inkluderer ekte skinn og andre slitesterke varer. Dette garanterer både økt komfort, samt at skoene varer lenge. Dermed er det en god investering å bruke litt ekstra på et godt par LLOYD-herresko.

Allsidig utvalg av LLOYD-herresko

Merk at LLOYD har sko innen mange av kategoriene i vår nettbutikk. Flere LLOYD-modeller kan beskrives som kraftige herresko. Det vil si elegant fottøy som tar seg godt ut og står for en støyt. Merket lager også lette sko for herrer som egner seg godt for bruk med penklær.