• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
100 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 100 produkter

PUMA sko

PUMA er et verdenskjent merke som står for styrke, fart og trendy utstyr. PUMA sko har i mange tiår vært et foretrukket merke for tidens største sportsstjerner, fordi skoene lever opp til de atletiske behovene gang på gang. Sportsstjerner velger kvalitet

Det er også lenge siden at PUMA sneakers ble trendy i seg selv. Du ser PUMA sko over alt blant motebevisste trendsettere, både på catwalken og på sportsarenaen. Så dersom du er over gjennomsnittet aktiv på fritiden din, kan du være sikker på at PUMA har et par sko som passer til yndlingsaktiviteten din.

Vi har et lite tips til deg før du begynner å lete etter ditt nye favorittpar

Når du skal kjøpe et nytt par med aktivitetssko er det en ting du bør huske på. Når en person er fysisk aktiv, for eksempel når en person løper vil føttene utvide seg litt. Dette skjer som følge av den økende gjennomstrømmingen av blod i muskulaturen. Hvis en person har på seg for trange sko når dette skjer, vil resultatet ofte være et par føtter som er fulle av blemmer og sår. Det er det absolutt ingen som vil ha.

Det er en enkel måte å unngå dette marerittet på: Nemlig å bruke et par sko som er litt større enn den vanlige størrelsen. Tommelfingeren er gjerne at aktivitetssko bør være en halv størrelse større.

Hvordan kan du finne ditt nye favorittpar

PUMA er et av de største merkene på markedet. Det kan gjøre det litt vanskelig å finne akkurat det bestemte paret du ser etter. PUMA har sko for kvinner, menn og barn og PUMA sitt sortiment her i nettbutikken er delt opp på følgende måte:

Denne oppdelingen vil forhåpentligvis gjøre det enklere for kundene våre å finne de skoene du leter etter.

Les mer om PUMA her

PUMA er i dag et av de førende sportsmerkene i verden, og i dag har PUMA avdelinger for å designe, utvikle, distribuere og markedsføre fottøy, klær og tilbehør. Merket står bak performance & sportstyle produkter til en rekke sportskategorier, blant annet fotball, løp, trening og fitness, golf og motorsport.

Alt startet med to tyske brødre, Rudolf og Adolf Dassler. De startet sin egen skofabrikk i Herzogenaurach i Tyskland, Gebrüder Dassler Schuhfabrik. Merket til brødrene Dassler slo for alvor igjennom under sommer-OL i Amsterdam i 1928. De fleste sportsutøverne hadde på seg sko fra Dassler under olympiaden. I 1936 vant Jesse Owens fire gull ved OL i Berlin – også han med Dassler sko.

De to brødrene skilte lag og delte bedriften mellom seg i 1948, som er året der Rudolf Dassler registrerer firmaet PUMA Schuhfabrik. Den første fotballskoen fra PUMA, “ATOM” ble lansert samme år, en modell med skruknotter. Flere fotballspillere på landslaget til Vest-Tyskland brukte disse fotballskoene når de slo Sveits i 1950, i den første kampen etter krigen.

Siden den gangen har det sust av gårde med fotballsuksessene til PUMA. PUMA utviklet samtidig sko til andre sportsgrener og skoene ble brukt av mange gullmedaljører, blant annet i 100 meter, hekkeløp, Marathon og lengdehopp.

Mange legendariske profiler har frontet PUMA, og den store katten i svev har vært med på å utføre mye stort innen idrettshistorien. Etter hvert har PUMA fokusert mye på samtidig å være trendy, fresh og moteriktig. PUMA sneakers har blitt en populær del av dagens street fashion. Så det er relativt trygt å påstå et PUMA har vokst til å bli et av de store sportsmerkene i verden

Ser du etter noen andre sko enn de du finner her?

Finner du ikke det paret du ser etter hos PUMA? Det er ikke noen grunn til å bli bedrøvet. Skoringen fører sko fra mange forskjellige merker. Hvis du er nysgjerrig på hvilke merker det er tale om kan du ta en tur innom merkesiden vår. Der finner du en oversikt over alle merker det er mulig å kjøpe her i nettbutikken. Det forskjellige merkene står alfabetisk for å gjøre det å enkelt som overhode mulig.

Er du interessert i utvalget til et av merkene trenger du bare klikke på navnet. Det vil gi deg en oversikt over hvilke modeller det aktuelle merket har som det er mulig å kjøpe via Skoringen sin nettbutikk.

Har du spørsmål? Kontakt vår kundeservice


Har du spørsmål angående nettbutikken vår du ikke finner svaret på? Det er ikke det minste rart. Det er tross alt snakk om en ganske stor nettbutikk. Våre kunder står derfor fritt til å benytte seg av vår kundeservice dersom det er noe de har spørsmål om. Våre ansatte er klare til å hjelpe.