• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Sommer 2023

Bli klar til sommeren med mange lekre nyheter.

Forrige slideNæste slideSe alle merkerForrige slideNæste slideShop alle nyheter

De beste herresko

Gode sko fornekter seg ikke. Du merker det når du har funnet dem. De perfekte skoene for akkurat dine føtter. De er hverken for trange eller for vide, og har akkurat den rette lengden. Dernest smetter de inn på foten din som det er to gamle elskere som endelig har funnet tilbake til hverandre.

For å finne det rette skoparet, sies det at man må kysse mange frosker. Men det er slett ikke helt sant. Der utvalget av sko er sammensatt av ulike merkeleverandører kjent for høy kvalitet, kommer man mye fortere i mål. Har du selv en preferanse for utseende og vet hvilken årstid de skal brukes i, snevrer vi inn ytterligere. Det er akkurat det vi gjør på Skoringen.

Feil sko er ikke godt. Er de for trange trives ikke føttene. Dessuten er de vanskelige å ta på seg. Med altfor vide sko sklir føttene fram og tilbake, og du får gnagsår. Derfor bør skoene passe så godt som mulig. I tillegg til at de skal ha et fint snitt og være tilpasset vær, føre og aktiviteter.

Sommer sko til herre

Når sola står høyt på himmelen, og alle er i sommermodus, tenker mannen først og fremst på å finne fram sommerskoene og gå ut av sitt hus.

Og når det gjelder lette og behagelige sommersko har vi uendelig mye å velge mellom her på Skoringen.

Sneakers, eller joggesko, er et populært fritidsvalg. De er en selvfølge når du driver sport, men det er også svært mange som velger dem til hverdagssko. De er lette å ta på seg, og lette å gå i. De er også designet slik at føttene får mest mulig luft. Og skal du gå langt er de ofte det beste valget. Er du på skogstur eller fjelltur anbefaler vi imidlertid heller noen gode støvler.

Joggeskoene kommer i så mange snitt og farger, at det også er noe for nær sagt hvilken som helst anledning. Du vil aldri skjemmes i et par moderne sneakers.

Sandaler til hverdags

Når det kommer til ventilasjon, er sandaler uovertrufne. Med gode såler og reimer kan de også bruke til å gå langt og lenge med. For varmt vær er de ofte å foretrekke, med mindre du går i skog og mark eller tenker på å løpe.

Det er også sandaler med så fint snitt at de lett glir inn på jobben, eller på party. Det er bare å finne et par bukser som går fint til dem.

Enklere herresandaler kan brukes på stranda eller hjemme. Da er det bare å gå for full utluftning.

Høstsko til herre

Ny årstid og værforandringer tilsier som regel skobytte. Iallfall må sandaler og sko som ikke tåler noe særlig med vann inn i skapet.

Sneakers kan du nok bruke hvis det ikke regner. Men ellers er det lurt å se hen til sko som regnvannet ikke umiddelbart trenger inn i. Gode merkesko er beregnet til å tåle moderate mengder med vann. Bare vær nøye med vedlikehold og tørking etterpå.

For ordentlig regnvær bør du ha et par gode støvler, eller gummistøvler, klare. Når du plasker i sølepytter må føttene skjermes både nedenfra og ovenfra. Det rette fottøyet bringer deg tørrskodd til bestemmelsesstedet.

Vinterstøvler

Når kulda setter inn, er det ikke nok bare å holde seg tørr på bena. De skal helst også være varme. På Skoringen har vi de beste merkene for vinterstøvler. Det er de som har et godt for, og som effektiv stenger kulda ute. Husk at når du fryser på føttene, fryser du som regel også på resten av kroppen.

Når du velger vinterstøvler, skal de være så vide at du får plass til å bevege tærne. Det medvirker bedre til at de holder seg varme. Husk også at riktig vedlikehold og impregnering får dem til å vare lenger.

Gore tex – tørr på beina

Beveger du deg mye ute i naturen, er fottøyet viktig. Stadig flere går sko med Gore-tex membran. Det har store fordeler ved at de holder bena tørre samtidig som de puster godt. At de puster betyr at den dampende svetten lettere forsvinner ut. Føttene dine blir gjerne veldig glade når de får Gore tex.

Noen er opptatt av å ha så lette sko som mulig. Gore-tex membranen gjør nok skoen litt tyngre, selv om det bare er noen gram. Hvis du ikke konkurrerer og liker å holde deg så tørr som mulig, bør du kanskje likevel velge Gore-tex.

Bare en ting til: Membranen beskytter deg selvfølgelig ikke dersom du plumper i vannet når du beveger deg i myrterreng. På slike turer bør du først og fremst bruke sko eller støvler med et høyt skaft.

Trenger du store sko?

Føtter som avviker i størrelse fra normalen, har en tendens til å bli diskriminert. Det gjelder spesielt de som er i største laget, og således representerer en brøkdel av befolkningen.

På Skoringen gjør vi det vi kan for å utlikne denne uretten. Derfor vil du ganske sikkert finne et godt utvalg sko som passer akkurat for dine føtter. På denne nettsiden kan du enkelt søke opp sko i størrelsen din, og nyte utvalget.

Tøfler for hjemmebruk

Ekte mannfolk fortjener tøfler. Etter en slitsom arbeidsdag eller en treningsøkt, skal føttene forflyttes til mer komfortable soner. Sleng på slåbrokken og sett deg foran tv-apparatet.

Vi har tøfler i forskjellige snitt, som alle er lette å kippe på. Ta det gjerne i en bevegelse; løft foten ut av uteskoene og sikt dem direkte inn i tøffelen. Da sparer du dyrebar tid før du går i gang med matlagingen eller setter deg rett foran skjermen.

Kjøp skoene på nett

Kjenner du størrelsen din, er det bare å bestille. Vi vet at det å gå inn i en skobutikk og prøve forskjellige sko kan være et ork for noen av gutta.

Da bestiller du bare enkelt på nett. Hos Skoringen er det ikke noe problem å bytte dersom de likevel ikke skulle passe.