• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter etter:
Du har sett 18 av 18 produkter

Clarks-sko er tidløse og klassiske sandaler til den kvalitetsbevisste kunden. Alt startet med et glimt av inspirasjon i en liten engelsk landsby tilbake i 1825. James Clark arbeidet ved brorens garveri, og mellom sauefeller, lærbiter og rester tenkte han plutselig “slippers” - og kort tid etter solgte den første sandalmodellen fra Clarks 1000 par om måneden. I løpet av få år fikk brødrene to priser ved en stor utstilling av industriarbeid i London, og siden da har det bare gått fremover.

Clarks - tidløse og klassiske sko og sandaler

Britiske Clarks har i dag oppnådd ikonstatus. Takket være et bredt spekter har merkevaren klart å lykkes over hele verden, og noen modeller har til og med blitt klassiske favoritter.

Vi skal helt tilbake til år 1825 for å finne starten på Clarks-eventyret. Ideen om å utvikle sko og sandaler kom fra James Clarks som bodde og jobbet i en engelsk landsby ved familiens garveri. Det tok ikke lang tid før drømmen var blitt en realitet. James og broren hans mottok til og med to utmerkelser fra en industriutstilling i London og resten er i dag historie.

Clarks absolutte bestselger er Desert Boot, som kom på 1950-tallet. Denne ble designet av Nathan Clark, som hadde vært stasjonert i Burma under andre verdenskrig, og som ble designet på oppfordring fra hans bror.

Skaff deg dine nye Clarks sko og sandaler i Skoringens nettbutikk

Hos Skoringen kan du velge mellom et stort utvalg avnyheterfra Clarks-sko og sandaler. Clarks er unektelig forbudet med lidenskap, stil, kvalitet og godt håndverk, alt utført i et tidløst design. Clarks sko og sandaler er ikke bare behagelig for øyet, men er også komfortable og gir god støtte og for trette føtter!

Clarks - hipt brand i mange miljøer

Selv om Clarks-sko ikke akkurat synes å tilhøre hip hop-miljøet, var det faktisk mange rappere som valgte å sko seg med Clarks og mange folk fra Jamaica valgte å bruke dem til kostymene deres. Reggae og hip hop- artister som Dillinger, Trinity, Little John og mange andre sang villt om Clarks-skoene. I en mer moderne sammenheng finner vi Clarks i den uhyre populære TV-serien Breaking Bad, hvor hovedpersonen Walter White skodde seg med nettopp Clarks.

Teknologien bak Clarks

Clarks-virksomheten bestrever stadig å utvikle bedre fottøy med innovative teknikker samt materialer, men samtidig holde seg lojal til merkets fortid og tradisjonelle skomakere. I dag utvikler brandet Clarks sko, Clarks sandaler, Clarks boots, Clarks pumps og Clarks-sko dame med en legendarisk holdbarhet, hvor du i aller høyeste grad er sikret å få mest mulig igjen for pengene.

Hos Skoringen vil du garantert finne noe for din egen smak og Clarks sko eller sandaler til en hvilken som helst anledning. Bruk filterfunksjonen på Skoringens nettside for å finne din egen Clarks favoritt. Skoringen tilbyr i tillegg rask levering, gratis frakt og retur, og selvfølgelig god kundesupport med mange dedikerte ansatte som vil hjelpe deg hvis du har spørsmål.