• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
10 produkter
Sorter etter:
Du har sett 10 av 10 produkter

Topaz of Norway: norsk håndverk og kvalitet

Her hos Skoringen byr vi på et stort utvalg av fottøy fra det norske merket, Topaz of Norway. De spesialiserer seg på høykvalitets fottøy som holder føttene varme i all slags vær. Vi har både tøfler og vinterstøvler fra Topaz of Norway på menyen. Alle merkets produkter er laget av naturlige materialer og med bruk av ekte norsk håndverk.

Topaz of Norway byr på norsk kvalitet

Topaz of Norway er et merke som sørger for å by på ekte norsk kvalitet i alle ledd. Det gjelder særlig for valg av materialer. Blant produsentens mest ikoniske produkter, finner vi blant annet vinterstøvler og tøfler laget av selskinn. Mange Topaz of Norway-produkter har foring av ekte ull. Denne typen materialer sørger for varme og motvirker klamhet og fukt. De er også svært slitesterke.

Det er på sin plass å understreke at selskinn brukt i produksjonen av Topaz of Norways vareutvalg er høstet i henhold til bærekraftige metoder.

Foruten materialene, er også håndverket som benyttes i fremstillingen av disse produktene av ypperste kvalitet. Her benyttes tradisjonelle metoder som påser høy kvalitet som er laget for å vare lenge.

Våre produkter fra Topaz of Norway

Hos oss finner du en rekke ulike produkter fra Topaz of Norway. Vi har både damesko og herresko fra merket på vår meny. Her har du noen av de mest populære produktene i utvalget:

  • Varme og gode tøfler, laget av ull

  • Særs komfortable tøfler, laget av selskinn

  • Høye vinterstøvletter, laget av selskinn

  • Lave vinterstøvletter, laget av selskinn

Topaz of Norway har mer enn 40 års fartstid i bransjen. I løpet av disse årene har merket etablert seg som en favoritt blant alt fra filmstjerner til eventyrere. Designen er tidløs og tydelig inspirert av tradisjonell, norsk stil. Ved å benytte naturlige materialer, som selskinn og ull, får du fottøy som både er bærekraftig og som har dype røtter her til lands.

Den største fordelen med å velge produkter fra Topaz of Norway er nok at de er svært varme og komfortable. Med et par tøfler eller støvletter fra dette merket på beina vil du aldri fryse, uansett hvor kald den norske vinteren blir.

Det skal også sies at Topaz of Norway byr på svært gode yttersåler. De er laget av ekte gummi, og gir solid fotfeste selv på glatt underlag, som is og slaps. Det sier seg vel nesten selv at dette er fottøy som er som skapt for våre lokale forhold, vinterstid.

Kjøp fottøy fra Topaz of Norway enkelt hos oss

Her hos oss, gjør vi det enkelt å kjøpe sko fra Topaz of Norway. Det er bare å utforske menyen her på denne siden. Du finner all nødvendig info i de grundige produktbeskrivelsene og kan lete deg frem til akkurat riktig par for deg og din stil.

Du velger selv hvorvidt du ønsker å bestille direkte fra nettbutikken vår, eller om du foretrekker å avlegge nærmeste butikk et besøk. Har du spørsmål eller trenger veiledning, kan du enten kontakte kundeservice eller snakke med en av våre hyggelige butikkmedarbeidere.