Herresandaler er perfekte for den norske sommeren og til ferier litt lenger sør, der det er varmt flere måneder i året. Sandaler kan både være praktiske og laget for en spasertur. De kan også være moteriktige og tiltrekke seg flere misunnelige blikk på stranden eller på gaten.

Felles for sandaler er at de er en slags åpen sko og at du vanligvis ikke trenger sokker. Så slipp føttene dine fri i et par sandaler.

Sandaler Herre


Skoringen kan tilby et stort utvalg av sandaler for menn. Disse finner du her i avdelingen Sandaler Menn. Dertil finner du også spesifikke underavdelinger som gir deg et utvalg av modell-grupper.

Du kan se nærmere innen kategorientur-sandaler, om du trenger sandaler som er laget for et aktivt friluftsliv. Dertil finner du også en egen kategori medklassiske herresandaler.Hvis du trenger åpne innesko, eller sandaler som kan brukes rundt huset, som det også er enkelt å smette inn og ut av, uten noe feste for hælen, så finner du dette ikategorien Smutters.

Sommersko Herre


Sandaler herre inneholder en god del gode sommersko for menn. For deg som ikke helt liker tanken på klassiske sandaler finnes det nå et godt kompromiss-alternativ.

Kvalitetsprodusenten Odiin har laget en sandal som kan minne om en lett sko. Denne “sandalen” har heldekkende netting rundt foten, i kombinasjon med semsket skinn. Dertil har denne sommerskoen elastiske sider, som gjør den enkelt å ta av og på, samtidig som at de sørger for at skoen sitter godt.

Klassiske herre sandaler


Utover dette finner du også klassiske sandaler for menn i det generelle utvalget av herresandaler. ECCO har flere vanlige sandaler i sort skinn, eller i svart stoff. Passformen er god og designet er nøkternt. Du finner også noen klassiske sandaler fra Odiin, laget av brunt lær, så vel som med blått stoff.

Tursandaler for menn


Om du setter pris på friske tær når du er ute og går, eller bare vil ha en behagelig og praktisk sandal som sitter godt finner du en rekke gode tursandaler fra ECCO. Her kan du legge merke til at disse ikke bare har forskjellige farger, men at utformingen av sålen varier. Noen av disse sandalene er nemlig laget med hensyn til utflukter i naturen. De har en røffere såle som sikrer et godt fotfeste i ulendt terreng.

Herresandaler uten hæl


Hos Skoringen bruker vi begrepet “smutters” om sko uten hæl. Innen denne kategorien finner du også en del sandaler som det er enkelt å hoppe inn i.

Du finner kvalitetssko fra kjente produsenter som Odiin, Rohde og Rieker, som alle lager gode smutters, i klassisk stil. –Det vil si sko og sandaler som det er enkelt å ta av og på, med et klassisk utseende, av lær og forskjellige typer såler. Det vanlige husmerket til Skoringen, ECCO leverer også noen pene sandaler for menn, som det er enkelt å smette inn og ut av.