• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
122 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 122 produkter

Trenger du noen nye sandaler for herre?

Sandaler til herre er det perfekte skotøyet for den norske sommeren, og til litt ferier litt lenger sør i verden - der det er varmt flere måneder i året. Herresandaler kan være både praktiske, behagelige og mange er av den mer sporty typen som er laget for den lange gåturen. Sandaler for menn kan i tillegg også være moteriktige, og de kan til og med tiltrekke seg flere misunnelige blikk på stranden eller på gaten.

Sandaler for herre skiller seg fra andre herresko som for eksempel sneakers ved at de er en slags åpen sko, og at du normalt ikke trenger noen sokker. Du kan bare slippe føttene dine fri i et par måneder

Stort utvalg av sandaler til herre

Her på Skoringen.no kan vi tilby et stort utvalg av sandaler for menn. Vi har dessuten gjort det ekstra enkelt for deg å finne dine nye favorittsandaler. Her på siden har vi nemlig laget en oversikt til deg hvor du kan finne hele vårt utvalg av herresandaler. I tillegg kan du også sortere ut fra spesifikke underavdelinger som gir deg et utvalg av ulike modeller.

Her på siden finner du nemlig flere kategorier for sandaler, som for eksempel;

  • Sports- og trekkingsandaler for et aktivt friluftsliv
  • Klassiske herresandaler til hverdags
  • Åpne innesko til bruk på jobb eller på hytta
  • Sandaler og Smutters som kan brukes rundt huset

Det er derfor veldig enkelt for deg å bla deg gjennom de forskjellige kategoriene for å finne det du er på jakt etter.

Sommersandaler til herre

Denne siden for sandaler til herre inneholder en god del gode sommersandaler for menn. For deg som ikke helt liker tanken på klassiske sandaler finnes det nå et godt kompromiss-alternativ.

For eksempel har kvalitetsprodusenten Odiin har laget en sandal som kan minne om en lett sko. Denne “sandalen” har heldekkende netting rundt foten, i kombinasjon med semsket skinn. Dertil har denne sommerskoen elastiske sider, som gjør den enkelt å ta av og på, samtidig som at de sørger for at skoen sitter godt.

Klassiske herresandaler

Utover dette finner du også klassiske sandaler for menn i det generelle utvalget av herresandaler. ECCO har flere vanlige sandaler i sort skinn, eller i svart stoff. Passformen er god og designet er nøkternt. Du finner også noen klassiske sandaler fra Odiin, laget av brunt lær, så vel som med blått stoff.

Tursandaler for herre

Om du setter pris på friske tær når du er ute og går, eller bare vil ha en behagelig og praktisk sandal som sitter godt finner du en rekke gode tursandaler fra ECCO. Her kan du legge merke til at disse ikke bare har forskjellige farger, men at utformingen av sålen varier. Noen av disse sandalene er nemlig laget med hensyn til utflukter i naturen. De har en røffere såle som sikrer et godt fotfeste i ulendt terreng.

Herresandaler uten hæl

Hos Skoringen bruker vi begrepet “smutters” eller klipklappers om sko uten hæl. Innen denne kategorien finner du også en del sandaler som det er enkelt å hoppe inn i.

Du finner kvalitetssko fra kjente produsenter som Odiin, Rohde og Rieker, som alle lager gode smutters, i klassisk stil. Det vil si sko og sandaler som det er enkelt å ta av og på, med et klassisk utseende, av lær og forskjellige typer såler. Det vanlige husmerket til Skoringen, ECCO leverer også noen pene sandaler for menn, som det er enkelt å smette inn og ut av.