• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Merker Bundgaard

0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
36 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 36 produkter

Bundgaard er kjent for sin naturlige passform

Bundgaard barnesko er kjent av deres naturlige passform, noe som gir gutter og jenter god bevegelsesfrihet og støtte for voksende føtter. Bundgaard produserer både Bundgaard barnesko, Bundgaard babysko, Bundgaard sandaler og bundgaard gummistøvler, som er utformet etter barnas føtter med fokus på spesielle hensyn - føtter som vokser og trenger plass til å utvikle seg naturlig! Fottøyet er designet for daglig bruk.

Bundgaard – helt tilbake til 1904

Det danske selskapet ble etablert av Bundgaard-familien i 1904. Selskapet overtok skofabrikken Therkildsen Sko med ett hovedformål; å lage gode sko for aktive mennesker. Bundgaard-familien hadde selskapet i 3 generasjoner og skapte det sterke grunnlaget for det populære merket som Bundgaard i dag er.

Gode barnesko fra Bundgaard

Gode barnesko er avgjørende for føttenes helse og barnets motorutvikling. Skoen må støtte foten og sitte fast. Derfor kan det være en fordel å velge fottøy som kan justeres med snørebånd, velcrobånd eller brede stropper. Sålen må være så myk og fleksibel at den kan følge fotens bevegelser.

Bundgaard gummistøvler er laget av naturgummi, som er et slitesterkt naturmateriale. Det anbefales å vaske støvlene hvis de er blitt skitne. Etterpå bør støvlene behandles med olje. Når du vasker gummistøvlene er det viktig at de ikke tørkes på radiatoren eller lignende.

Kjøp dine Bundgaard hos Skoringen

Skaff deg dine nye Bundgaard sko i Skoringens nettbutikk i dag. Se utvalget ovenfor her!