• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Kundeservice

Levering

Fraktkostnader

skoringen.no tilbyr fri frakt ved bestillinger over kr 599,- i hele Norge. (ekskl. Svalbard, Jan Mayen og de norske bilandene).
For bestillinger under 599,- påløber en fraktkostnad på kr 59,-

Du kan vælge følgende leveringsmetoder:

PostNord Pakke Shop
Du får en SMS når du kan hente din pakke. Dette kan også gjøres utenfor normale arbeidstider.

Levering i Skoringen-butikk
Pakken blir sendt fra vårt sentrallager til din lokale Skoringen. Du henter din pakke i butikken og kan straks se om varene passer. Du har 8 dager til å hente pakken fra du mottar en SMS om at pakken er klar til henting. Husk å ta med ID samt ordrenummer eller fakturanummer som dokumentasjon til butikken.

Leveringstid

Du vil motta varene dine 4-7 virkedager etter at du har bestilt dem.
Skoringen hovedlager er i Danmark og alle bestillinger sendes derfra. Lageret holder stengt alle helligdager.

Spor bestillingen din

PostNord sin tjeneste, Track & Trace, lar deg spore pakken din ved hjelp av forsendelsesnummeret. Forsendelsesnummeret finner du i din faktura.

Pakke ikke mottatt

Hvis du ikke har mottatt pakken i løpet av 7 virkedager etter at du har fått e-postbekreftelsen, bør du kontakte kundeservice. Kundeservice kan sjekke hvor pakken er og eventuelt etterlyse den. Send en e-post til [email protected].

Pakke ikke afhentet

Hvis pakken ikke blir hentet på posthuset, i pakkeshoppen eller i butikk innenfor 8 dager, blir den automatisk returnert til Skoringens lager. Vi tilbakefører din betaling til det betalingskortet du brukte ved kjøpet når vi har mottatt og undersøkt din returpakke, men vi trekker fra kr. 59 i returporto. Vi iverksetter din tilbakebetaling senest 14 dager etter at vi har mottat pakken i retur, og du får en e-post når beløpet er overført til din konto. Refunderingstiden avhenger av ditt kort.