• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
39 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 39 produkter

New Balance til dame: finn dine nye sneakers

New Balance er blant de hippeste sneakers-merkene på markedet for tiden. Med et par New Balance dame-sneakers på føttene holder du tritt med de nyeste trendene. Merket er mest kjent for sine retro modeller som aldri går av moten, men du finner også New Balance-sneakers for løping, samt sneakers med topp moderne, grensesprengende design her hos oss. Vi har et bredt tilbud av ulike modeller, farger og fasonger fra New Balance på menyen.

Tidløse New Balance retro sneakers til dame

Noe av det kuleste som finnes i sneakers-verdenen for øyeblikket er et par vaskeekte retro sko fra New Balance. Disse designklassikerne er både hippe og praktiske. De har den unike New Balance profilen, og foreligger i en rekke stilige fargevalg.

Her velger og vraker du blant fargesprakende New Balance sneakers til dame, samt en rekke svært så tidsriktige kritthvite joggesko. Begge deler byr på en skikkelig stilig look. Det store mangfoldet gjør at du sikkert kan finne et par som passer med sin unike og personlige stil.

Det er verdt å påpeke at New Balance sine sneakers til damer, byr på mer enn bare fresh design. De har også svært lette og gode såler. De gir deilig og myk støtdemping, og er en fryd å gå med. Altså er dette et supert valg for sko til bruk i hverdagen, på jobb, skole, til shopping, i sosiale sammenhenger, og så videre.

Det er bare å se deg omkring her i vårt SNEAX-univers. Vi har alltid en oppdatert meny full av de siste nylanseringene til damer fra New Balance.

New Balance ligger i forkant hva gjelder moderne design

Selv om retro sneakers fra New Balance er en naturlig del av enhver standsmessig sneakers-samling, så har merket svært mye mer å by på enn kun klassikerne. Du finner nemlig også damesko fra New Balance som ligger helt i forkant når det gjelder å definere de nye trendene innen sneakers-design.

Men selv om du velger de nyeste, mest hypermoderne skoene fra merket, så vil du uansett gjenkjenne den unike New Balance-looken. Dette er et merke som vet hva fansen vil ha, og sørger for å levere deretter.

New Balance er et av de mest populære sneakers-merkene for tiden. Foruten damesko du finner på denne menyen, har vi også New Balance til barn og herrer i utvalget.

New Balance-dame-sneakers for løping

Også dersom du ønsker deg et par joggesko for bruk til trening, kan New Balance være et godt merke å vurdere. Du finner New Balance damesko til løping som byr på alt det du forventer fra en moderne løpesko.

Her får du såler som fjærer og tåler stor belastning over tid. Passformen gjør at skoene sitter som støpt og gir deg all den støtten du behøver også når du gir på for fullt under en intens treningsøkt.

New Balance-løpesko sørger for god lufting, slik at du unngår klamme føtter mens du trener. Selvsagt passer disse skoene til mange ulike former for fysisk aktivitet, ikke kun utendørs løpeturer. Det gjelder alt fra crossfit til vekttrening og mye mer.