Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 31. januar 2021
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 31. januar 2021
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 31. januar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
85 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 85 produkter

Tøfler til babyer og barn er perfekte til å holde de små føttene varme. Derfor er tøfler et must i barnehagen, hvor det ofte er fotkaldt og glatte gulv. Sørg for å kjøpe tøfler med en fleksibel og sklisikker såle slik at barnet står godt fast og ikke glir når det er mye aktivitet og lek.
Husk at det kan være forskjell på hvilke tøfler som er riktige for barnets føtter. Det kan være behov for varme tøfler om vinteren og tynnere tøfler om sommeren. Og behovet kan være forskjellig, alt etter om det er mye aktivitet i barnehagen, eller om man bare skal kose seg hjemme.

Tøfler for barn

Er du på utkikk etter innesko og varme tøfler for de minste? Hos Skoringen.no finner du et stort utvalg av barnetøfler som passer for enhver smak og anledning. Skoene passer godt for hjemmebruk, eller for å brukes i barnehagen eller i barneskolen.

Om du er usikker over hvilken størrelse av innesko som passer, eller hvilken modell ditt barn vil foretrekke, kan du bestille flere modeller eller størrelser. Returen er gratis, og du kan levere tilbake varen i nærmeste butikk.

Stort utvalg av tøfler fra mange kjente produsenter

I utvalget til Skoringen finner du tøfler fra mange kjente produsenter. Husmerket Skofus, som også er kjent for god kvalitet, dominerer med et godt utvalg av forskjellige modeller av innesko, men de fleste tøflene i utvalget er faktisk fra Bisgaard. Utover disse to store merkene finner du også mange tøfler fra Superfit.

Tilsammen kan du velge mellom 10 forskjellige tøffelprodusenter som gir deg et godt utvalg som burde passe til enhver smak, også med mer kresne smårollinger.

Hvilken farge skal inneskoene ha?

For de minste er ofte fargen noe av det viktigste når det kommer til valg av sko. Her skuffer Skoringen heller ikke. Du kan velge mellom alle regnbuens farger i tøffelsortimentet. Mer beskjedne farger, som blå, grå eller sorte tøfler dominerer.

Om du har en liten prinsesse hjemme kan du også finne rosa innesko, gjerne utformet som en net ballettsko. Da kan det kanskje også lønne seg å se på utvalget avballerinaskoog liknende utføringer i denne nabokategorien.

Innesko for vinter og sommer

Noen av tøflene i utvalget er definert tenkt for å holde de små føttene varme, men sortimentet til Skoringen sikrer innesko for barn som egner seg til de fleste årstider, fra lette sommersko til varme ulltøfler i tykt stoff eller filt. Sommertøflene er gjerne lettere, i skinn eller tøy, med en tynn såle, gjerne i kombinasjoner av PVC eller naturlig skinn.