• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Kundeservice

Vi i Skoringen er opptatt av å gi deg best mulig service, både på nett og i butikkene våre.

Vi leverer bestillingen din i løpet av 4–7 virkedager, og du har selvsagt 30 dagers returrett. Du bestemmer selv om du vil bytte varene dine i en av våre mange butikker eller returnere dem til nettbutikken vår.

Kontakt oss

Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, er det bare å kontakte oss på [email protected]. Vi hjelper deg gjerne!

Kundeservice
Ofte stilte spørsmål
Hvor lang tid har jeg på å returnere en vare?

Du har 30 dager returrett fra dagen du har kjøpt varen i butikk eller mottatt den med posten.

Les mer

Hvordan returnerer jeg en vare kjøpt på skoringen.no?

Du kan velge å returnere varen direkte til nettbutikken vår ved å bruke returetiketten og returskjemaet som du finner vedlagt sammen med fakturaen, eller du kan ta med deg fakturaen til din nærmeste Skoringen-butikk.

Vær oppmerksom på at outlet-varer ikke kan returneres eller byttes i butikkene.

Les mer

Hvor er returetiketten min?

Returetikett og returskjema er vedlagt i e-posten du mottok sammen med fakturaen. Hvis du ikke har e-posten lenger, kan du kontakte kundeservice på [email protected], så sender vi deg en ny returetikett.

Kan jeg annullere eller endre bestillingen min etter at jeg har lagt den inn?

Vi prøver alltid å sende bestillingen din så fort som mulig. Når bestillingen din er pakket på lageret vårt, og du har mottatt fakturaen på e-post, er det dessverre ikke lenger mulig å endre eller annullere bestillingen. Hvis du ikke ønsker varen, kan du returnere den innen 30 dager.

Har du spørsmål om bestillingen din, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice på [email protected].

Jeg har ikke mottatt noen ordrebekreftelse. Hva gjør jeg?

Sjekk spamfilteret eller søppelpost i innboksen din. Hvis du fortsatt ikke finner e-posten, kan du kontakte kundeservice på [email protected].

Hvordan reklamerer jeg på en vare som er kjøpt i en Skoringen-butikk?

Ønsker du å reklamere på en vare kjøpt i butikk, kan du henvende deg i en av butikkene våre og ha med kvitteringen. Alle butikkene våre er selvstendig eid og tar derfor egne beslutninger i eventuelle reklamasjonssaker.

Les mer

Kan jeg kjøpe eller bruke gavekort på skoringen.no?

Det er dessverre ikke mulig å kjøpe eller bruke gavekort i nettbutikken. Gavekort kan kun kjøpes og løses inn i en av våre fysiske butikker.

Tilbyr Skoringen sponsorstøtte?

Skoringen tilbyr vanligvis ikke sponsorstøtte, men du er alltid velkommen til å kontakte din lokale Skoringen-butikk hvis du mangler støtte til en lokal aktivitet.

Finn butikk

Tilbyr Skoringen Klikk & Hent?

Ja, med Klikk & Hent-tjenesten vår kan du raskt og enkelt bestille en vare på skoringen.no og så hente den i din nærmeste Skoringen-butikk etter en time (innenfor butikkens åpningstid).

Les mer

Kan jeg få refundert differansen hvis prisen blir redusert på en vare jeg har kjøpt?

Vi tilbyr ikke refundering av differansen hvis en vare blir satt ned i pris gjennom tilbud eller andre kampanjer. Hvis du ikke har brukt varen ennå, kan du returnere den innen 30 dager og deretter bestille den på nytt til nedsatt pris.