• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
276 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 276 produkter

Barnesandaler for gutter og jenter

Nå er det snart på tide å legge støvlene på loftet og skjemme bort de myke føttene til barnet ditt med et par gode barnesandaler fra Skoringen. Utforsk de beste barnesandalene til sommeren her i Skoringens nettbutikk.

Skoringen har et stort utvalg av sandaler og badesandaler til gutter og jenter fra kjente merker som Bisgaard, Primigi, Mia Maja, Skofus, Legero m.fl. Sandaler er praktiske når føtter har behov for ventilering i det varme sommerværet.

Her i Skoringens nettbutikk finner du både klassiske sandaler som gir god støtte og komfort og lyse badesandaler av komprimert skumgummi, som er perfekte for en varm sommerdag. Vårt sortiment er fullpakket med sandaler, badesandaler og flipp flopper for både gutter og jenter.

Sandaler for både gutter og jenter

Utvalget av sandaler spenner seg fra helt nøytrale sandaler til noen mer fargerike og detaljerte sandaler. Antallet typer sandaler er like stort som antallet merker. Likevel er det store muligheter for at du finner ett eller flere par sandaler som passer til barnet ditt.

Den store fordelen med å la barnet ditt gå med sandaler eller badesandaler, er at de får mye luft til føttene.Både tidleg på våren og høsten kan temperaturen være litt lav, men været ellers fint. Da er sandaler fortsatt et ideelt skotøy sammen med et par varme sokker.

Lukkede sandaler for barn

Den klassiske sandalen er en lukket modell som vanligvis lukkes med en velcro-lukning, eller borrelås som er det mer daglige navnet, over ankelen. Slik som også finnes på Skoringens velcro-sko, eller med et spenne rundt ankelen og foten. Muligheten til å stramme og løsne velcro-lukkemekanismen og spennen gjør at sandalen lett kan justeres til foten.

Denne løsningen kan være fordelaktig dersom man skal kjøpe sandaler til barn som ikke har lært hvordan man knyter skolisser ennå. Det er stor sannsynlighet for at de klarer å justere sandalen selv når sandalene har borrelås.

Mange av de barnesandalene du finner her hos Skoringen er dekket med skinn inne i sandalen, og har en såle som former seg til barnets fot. Dette er også en ekstra fordel når når det er snakk om små barneføtter som utvikler seg.

Hva bør du tenke på når du kjøper sko til barn?

For det første: Tenk stort. Barneføtter trenger plass til å vokse og bevege seg i. Derfor bør du kjøpe barnesandaler og barnesko generelt, som er en centimeter større enn hva barnets fot måler i lengden. Til større barn legger du til en og en halv centimeter i forhold til fotens lengde.

For det andre: Sjekk ved hjelp av en finger. Hvis sandalen har en stropp som går over ankelen, bør du enkelt kunne legge en finger under den når barnet har sandalen på. Slik sikrer du at det er plass hvis foten hever seg litt som følge av varmt vær eller aktivitet.

For det tredje: Ta formen alvorlig. Barnas føtter er så myke at de tar form av skoen. Hvis barnet ditt har spesielt smale eller brede føtter, be om den passformen i Skoringen-butikken. Dersom du velger sandaler med feil form kan barnet oppleve smerter når det går med sandalene på føttene. Det er det ingen som vil.

For det fjerde: Mål foten. Små føtter vokser raskt og rykkvis, så det er en god ide å få dem målt omtrent annenhver måned. Fra barnet ditt er tre år, bør du måle foten hver tredje måned for å holde øye med veksten.

Her er et siste tips: Dersom du vil sjekke om et nytt skopar passer eller om føttene passer i skoene barnet allerede har bør du gjøre følgende: Lag et omriss av foten til barnet på et stykke papir, klipp ut malen og legg den i skoen. Hvis malen av foten er bretter opp etter siden inne i skoen er skoen for liten. Beregn en og en halv centimeter i voksetillegg for tærne. Barn vokser som kjent rykkvis og føttene hever seg som følge av denne prosessen.

Barnesandaler hos Skoringen

Som du ser har Skoringen et stort utvalg barnesandaler, så her vil du forhåpentligvis finne noe som faller i smak både hos deg og barnet ditt. Hvis valget står mellom to forskjellige typer sko som ellers passer til barnet sin fot, er det kanskje best å la barnet hvilket skopar man ender opp med å kjøpe. Litt større barn vil gjerne velge fargen på skoene eller sandalene sine selv.

Rask levering, gratis frakt, varebytte og gratis retur av alle nye varer er en selvfølge når du handler hos Skoringen. Så det er fritt fram til å prøve seg litt frem.