• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
253 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 253 produkter

Barnesandaler for gutter og jenter


Nå er det snart på tide å legge støvlene på loftet og skjemme bort de myke føttene til barnet ditt med et par gode barnesandaler fra Skoringen. Utforsk de beste barnesandalene til sommeren her i Skoringens nettbutikk.

Skoringen har et stort utvalg av sandaler og badesandaler til gutter og jenter fra kjente merker som Bisgaard, Primigi, Mia Maja, Skofus, Legero m.fl. Sandaler er praktiske når føttene skal ventileres i det varme sommerværet.

Her i Skoringens nettbutikk finner du både klassiske sandaler som gir god støtte og komfort, og lyse badesandaler av komprimert skumgummi, som er perfekte for en varm sommerdag. Vårt sortiment er fullpakket med sandaler, badesandaler og flipp flopper for både gutter og jenter.

Sandaler for både gutter og jenterUtvalget av sandaler spenner seg fra helt nøytrale sandaler til noen mer fargerike og detaljerte sandaler. Antallet typer sandaler er like stort som antallet merker, og du vil her mest sannsynlig kunne finne et par sandaler som passer til gutten eller jenten din.

Den store fordelen med å la barnet ditt gå med sandaler eller badesandaler, er at de får mye luft til føttene. Hvis vi er på begynnelsen av våren eller tidlig høst når været kan være kaldt, men ellers fint, er sandaler fortsatt et ideelt skotøy sammen med et par varme sokker.

Lukkede sandaler for barnDen klassiske sandalen er en lukket modell som vanligvis lukkes med en velcro-lukning over ankelen, slik som også finnes på Skoringens velcro-sko, eller med et spenne rundt ankelen og foten. Muligheten til å stramme og løsne velcro-lukkemekanismen og spennen gjør at sandalen lett kan justeres til foten.

Mange av de barnesandalene du finner her hos Skoringen er dekket med skinn inne i sandalen, og har en såle som former seg til barnets fot.

Hvordan kjøpe barnesandalerTenk stort. Barneføtter skal ha plass til å vokse og bevege seg i. Derfor må du kjøpe sandaler - og sko generelt - som er en centimeter større enn hva barnets fot måler i lengden. Til større barn legger du til en og en halv centimeter.

Sjekk med en finger. Hvis sandalen har en stropp som går over ankelen, bør du enkelt kunne legge en finger under den når barnet har sandalen på. Slik sikrer du at det er plass hvis foten hever seg litt i varmt vær.

Ta formen alvorlig. Barnas føtter er så myke at de tar form av skoen. Hvis barnet ditt har spesielt smale eller brede føtter, be om den passformen i Skoringen-butikken.

Mål foten. Små føtter vokser raskt og rykkvis, så det er en god ide å få dem målt cirka annenhver måned. Fra barnet ditt er tre år, bør du måle foten hver tredje måned.

TIPS! Vil du sjekke om en ny sko er stor nok, eller hvis den fortsatt passer fra i fjor, så lag et omriss av foten til barnet på et stykke papir, klipp ut malen og legg den i skoen. Hvis malen er foldet i siden, er skoen for liten. Beregn en og en halv centimeter av voksetillegg for tærne, da barn vokser rykkvis og føttene hever seg.

Barnesandaler hos Skoringen


Som du ser har Skoringen et stort utvalg barnesandaler, så her vil du garantert finne noe som faller i smak for dere. Rask levering, gratis frakt, varebytte og gratis retur av alle nye varer er en selvfølge når du handler hos Skoringen.