• COVID-19: Utvalgte av Skoringens butikker i Norge er stengt som følge av de siste koronarestriksjonene. Du kan benytte deg av Klikk & Hent-bestillinger i alle butikkene våre. Les mer her.
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker

BARNAS UKE

Barnas uke starter 15. april. Kjøp 1 par og få 30% i rabatt, kjøp 2 par og få 40% i rabatt, kjøp 3 par eller flere og få 50% på alt sammen. Gjelder utvalgte varer.

I nedstengte butikker er det mulig å bestille Barnas Uke sko pr. telefon og betale med Vipps. Les mer

Utvalgte brands til barn

VÅR 2021

Endelig er de lange, lyse dagene på vei tilbake, og snart kan barna løpe rundt i lette sko, sandaler og gummistøvler! Vi har samlet det beste av det beste innen sesongens sko som passer til det skiftende været – og alltid med fokus på at de små føttene skal ha det bra.

Hva er best for de små føttene? Hvordan vet man at barneskoen sitter ordentlig på foten?
Alt du trenger å vite om små føtter og flotte sko

BARNAS UNIVERS

Det beste for ditt barns føtter

Hva er best for de små føttene? Hvordan vet man at barneskoen sitter ordentlig på foten?
Barnas Univers

Hos Skoringen finner du et stort utvalg av barnesko i høy kvalitet. Du kan finne sko til barnets første skritt, barnesko til aktiv lek og sko som passer til alle årstider.

Skoringen fører både egne merker somSkofus,MiaMajaogKOOL, og mange kjente merker somEcco,GeoxogVikingm. fl.

Legg vennligst merke til at salgsprisene kun gjelder for nettbutikken, og at det kan være andre priser i de enkelte butikkene.

Mange forskjellige kategorier av barnesko å velge mellom

Hos Skoringen finner du et stort utvalg av barnesko i mange forskjellige utføringer og stiler. Kategorien er stor, og gir deg muligheten til å velge langt mer spesifikke kategorier om du ser etter noe spesielt.

Over hele linja gjelder at skoene holder en god og overprøvd kvalitet, noe som gjør barneskoene både holdbare, og komfortable for dine barn.

Sko for spedbarn

Innenfor kategorien “barnesko” finner du mange forskjellige underkategorier som gjør det enklere å finne den type sko som du trenger for ungene dine. Her finner du førstmange babyskosom hjelper ditt barn med å ta sine første steg, og passende for sesongen.

Støvletter for barn

Neste kategori erstøvletter for barn. Dette er en barnesko som vanligvis rekker til ankelen. Gjerne med borrelås, og ofte utformet som en litt forvokst joggesko, som passer bra for mellom-årstidene. Men du finner også barnestøvletter for vinterhalvåret, så vel som for sommeren.

Gummistøvler for de minste

Under kategoriengummistøvler for barn, finner du alt som trengs for å holde små føtter tørre og varme, selv om søledammer må hoppes. Modellene passer både for gutter og jenter, med alt fra roboter til blomstermønster på gummistøvlene, til mer tilbakeholdende klassiske modeller.

Sneakers for barn

Denne kategorien av barnesko inneholderjoggesko og tøysko for de minste. Mange modeller er nøytrale, andre er fargesprakende. De forskjellige modellene kommer fra en rekke kjente produsenter av sportssko, med både ECCO og Skofus i utvalget, så vel som mange flotte joggesko for barn fra Adidas.

Sandaler og sommersko

Her finner du alt fra praktiskesmå sandalerfor hverdagsbruk, til pensko for den neste sommerfesten, eller en utflukt i skjærgården. –Alt som trengs for å holde små tær friske i sommervarmen.

Tøfler og innesko for barn

Her finner duinnesko for barna. Utvalget strekker seg fra tøfler som holder føttene varme på vinteren, til innesko i tynt stoff eller skinn for når det er varmere i været.

Badesko og badesandaler for barn

Her finner dubadeskofor strandkos, eller for å beskytte mot fotsopp fra fellesdusjer. Utvalget strekker seg fra Crocs for barn, og dusjsandaler fra Adidas, til en badesandal fra Ecco, som kan spennes fast rundt foten.

Termostøvler og vinterstøvler for barn

Skoringen tilbyr også et bra utvalg avvinterstøvler med ekstra isolering for ungene, som holder føttene både varme og tørre for høst, vinter og vår. Dette er i grunnen en god gummistøvel med foring og isolering.