• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
72 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 72 produkter

Siden 1920 har Viking produsert vanntette sko og støvler av høyeste kvalitet spesielt tilpasset det våte, utfordrende klimaet vi har i Norden. Gjennom snart et århundre har Viking bygget opp denne erfaringen og kompetansen, utviklet teknologi og tilegnet seg kunnskap i jakten på det perfekte fottøy.

Viking sko og støvler til barn og damerKvalitetsprodusenten Viking leverer et godt utvalg til Skoringen.no. Her finner du langt mer enngummistøvler, men også Viking sko og viking støvler. Mesteparten av utvalget av sko, sandaler og støvler passer for barn, men du finner også Viking gummistøvler for dame, og Viking gummistøvler for menn, i flere varianter.

Viking gummistøvler og gode vintersko for de småOm vi ser nærmere på gummistøvlene og vinterstøvlene for barn er utvalget av farger og modeller ganske stort, også for å imøtekomme barnas smak.

Gjennomgående farger er selvfølgelig mørkeblå og rosa, men du finner også gummistøvler med lyn-mønster eller gule gummistøvler med blomstermønster. Mange av vinterstøvlene til barn fås også i svart, men også her er det mange blå vinterstøvler, så vel som rosa snow-joggs i sortimentet fra Viking.

Bestill Viking sko og støvler med gratis fraktDu kan bestille Viking sko og støvler til salg hos forhandleren Skoringen uten å betale ekstra for frakt. Om du bestiller vinterstøvler eller gummistøvler er det lurt å huske på at du bør bestiller en ekstra størrelse i forhold til sommerskoene. Da holder føttene seg varme, og du har plass til ekstra ullsokker i gummistøvlene eller i vinterstøvlene.

Hvem er Viking Fottøy AS?Viking Fottøy AS er et norsk tradisjonsforetak, som har laget sko og støvler i Askim siden 1920, først under navnet Askim Gummivarefabrikk, siden som Viking-Askim. Dermed har de et godt grunnlag for å lage sko og støvler som passer bra til Norske forhold.

I all hovedsak er selskapet kjent for sine gode gummistøvler – Viking boots – men de lager i dag også Gore-tex-støvler og sko, og har prøvd seg på å lage sommersandaler. Selskapet er ikke lenger et familieforetak, og har byttet hender flere ganger i løpet av de siste årene. I dag eies bedriften av Bertel O. Steen –gruppen.

Utvikling og testing av produkter i samarbeid med Den Norske TuristforeningViking Fottøy samarbeider blant annet med Den Norske Turistforening, spesielt når det kommer til modellene innen serien Viking Outdoor Footwear. Dette er sko og støvler for alle som liker en vakker naturopplevelse og fjellturer med tørre føtter.

Turistforeningen bruker sko og støvler fra Viking, og tester dem, for så å gi tilbakemelding om modellene. Målet er selvfølgelig å stadig forbedre skoene og støvlene fra Viking fabrikkene. I anledning av DNT sitt 100-års jubileum i 2018 er det også blitt laget en egen fjellstøvel fra Viking for å ære foreningen litt ekstra, samtidig som Viking også har levert hyttetøflene til foreningen.

Finn Viking Sko til voksne og barn til salg her.