• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
207 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 207 produkter

Viking sko og støvler til barn og damer

Siden 1920 har Viking produsert vanntette sko og støvler av høyeste kvalitet spesielt tilpasset det våte, utfordrende klimaet vi har i Norden. Gjennom snart et århundre har Viking bygget opp denne erfaringen og kompetansen, utviklet teknologi og tilegnet seg kunnskap i jakten på det perfekte fottøy.

Kvalitetsprodusenten Viking leverer et godt utvalg til Skoringen.no. Her finner du langt mer enn gummistøvler, men også Viking sko og viking støvler. Mesteparten av utvalget av sko, sandaler og støvler passer for barn, men du finner også Viking gummistøvler for dame og Viking gummistøvler for menn, i flere varianter.

Viking gummistøvler og gode vintersko for de små

Om vi ser nærmere på gummistøvlene og vinterstøvlene for barn er utvalget av farger og modeller ganske stort, også for å imøtekomme barnas smak.

Gjennomgående farger er selvfølgelig mørkeblå og rosa, men du finner også gummistøvler med lyn-mønster eller gule gummistøvler med blomstermønster. Mange av vinterstøvlene til barn fås også i svart, men også her er det mange blå vinterstøvler, så vel som rosa snow-joggs i sortimentet fra Viking.

Dersom du jobber i en barnehage kan vi nesten garantere at du har sett din del av Viking gummistøvler. De er nemlig svært populære blant barnehagebarn. Eller, det ikke helt riktig. Det er mer korrekt å si gummistøvlene er populære blant foreldre og foresatte til de som går i barnehagen.

Riktig nok bør man ta med barn på råd dersom man skal gjøre noe som påvirke dem, men det får da være måte på om barnebarn er i stand til å gjøre seg opp en mening om hvilke gummistøvler de skal bruke. De er rett og slett for unge til å ta stilling til det.

Det samme gjelder også når det kommer til vintersko. Det er best å overlate det valget til foreldrene enn så lenge. Tiden da de er i stand til å ta disse valgene kommer fort nok, fortere enn mange er klar over.

Bestill Viking sko og støvler med gratis frakt

Du kan bestille Viking sko og støvler til salg hos forhandleren Skoringen uten å betale ekstra for frakt. Om du bestiller vinterstøvler eller gummistøvler er det lurt å huske på at du bør bestiller en ekstra størrelse i forhold til sommerskoene. Da holder føttene seg varme, og du har plass til ekstra ullsokker i gummistøvlene eller i vinterstøvlene.

Hvem er Viking Fottøy AS?

Viking Fottøy AS er et norsk tradisjonsforetak, som har laget sko og støvler i Askim siden 1920, først under navnet Askim Gummivarefabrikk, siden som Viking-Askim. Dermed har de et godt grunnlag for å lage sko og støvler som passer bra til Norske forhold.

I all hovedsak er selskapet kjent for sine gode gummistøvler – Viking boots – men de lager i dag også Gore-tex-støvler og sko, og har prøvd seg på å lage sommersandaler. Selskapet er ikke lenger et familieforetak, og har byttet hender flere ganger i løpet av de siste årene. I dag eies bedriften av Bertel O. Steen –gruppen.

Utvikling og testing av produkter i samarbeid med Den Norske Turistforening

Viking Fottøy samarbeider blant annet med Den Norske Turistforening (DNT), spesielt når det kommer til modellene innen serien Viking Outdoor Footwear. Dette er sko og støvler for alle som liker en vakker naturopplevelse og fjellturer med tørre føtter.

Turistforeningen bruker sko og støvler fra Viking, og tester dem, for så å gi tilbakemelding om modellene. Målet er selvfølgelig å stadig forbedre skoene og støvlene fra Viking fabrikkene. I anledning av DNT sitt 100-års jubileum i 2018 er det også blitt laget en egen fjellstøvel fra Viking for å ære foreningen litt ekstra, samtidig som Viking også har levert hyttetøflene til foreningen.

Dette samarbeidet er noe som har båret mange frukter i årenes løp og vi håper at dette skal til syvende og sist komme våre kunder til gode. På denne måten kan kundene våre selv være med på å påvirke i hvilken retning Viking sko kommer til å utvikle seg i årene som kommer.

Denne situasjonen blir gjerne kalt for en vin-vin situasjon fordi både kundene og selskapet får noe positivt ut av det.

Kundeservice

Hvis kundene våre trenger litt hjelp av våre ansatte til å finne fram i det store utvalget som finnes her på Skoringen.no er de selvfølgelig velkomne til å kontakte vår kundeservice.

Alle våre ansatte har fått opplæring i sko, så de er i stand til å svare på spørsmål som kundene våre måtte ha om sko og andre ting som har med sko og gjøre. Så, det er bare å spørre om det er noe. De hjelper deg gjerne.