• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
333 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 333 produkter

Rieker


Rieker er fine hverdagssko med god passform og velvære i tysk kvalitet og design. Sko fra Rieker former seg nemlig etter føttene dine og med det unike antistress-systemet er de samtidig konstruert for å gi løperen optimal støtdemping til fordel for rygg, hofter og knær.

Rieker sko er et kvalitetsmerke når det kommer til mange forskjellige områder av skotøy. Fra Rieker finner du blant annet ,Rieker damesko og Rieker herresko. Merket er bra når det kommer til Rieker vintersko, og er spesielt kjent for at alle Rieker sko er antistress sko, som kombinerer komfort med eleganse og kvalitet. Det er alltid betryggende å ha gode sko om vinteren. Mange mennesker skader seg om vinteren fordi de går i for dårlige sko. Vintersko fra Rieker er alltid gode å gå i, spesielt om vinteren.

Hvem er skoprodusenten Rieker?

Riker Holding AG er en skoprodusent med sete i Sveit. Selskapet er stort, og har rundt ansatte 20 000 personer over hele verden. Samtidig leverer de sko til over 9 000 forskjellige butikker, hovedsakelig i Europa Selskapet ble stiftet i 1874 sør i Tyskland, og har gått i arv i familien siden den gang. Rieker eies i dag av femte generasjon.

En merkevare med høy kvalitet

Rieker satser på å lage høy kvalitet når det kommer til fritidsprodukter, kombinert med et pent utseende, for å løfte opp kunden sin livskvalitet. Skoene har gjennom tidene bygget opp et rykte for å være holdbare, og selskapets designteam registrerer nye trender raskt, spesielt når det kommer til Rieker damesko.

Rieker kaller det for Barfotfølelsen

Hver eneste sko fra Rieker oppfyller strenge krav til funksjonalitet, og samme målsetninger brukes både for Rieker damesko, så vel som for Rieker herresko. Rieker selv setter opp fire objektive kvalitetskrav for at skoen skal komme gjennom nåløyet. Disse er:

  • Skoene fra Rieker skal være lettere enn vanlige sko.
  • Dertil skal skoene lages av fremragende støtabsorberende materialer, som gir deg fotfeste og komfort på de mest variable underlag.
  • For å sikre det som Rieker kaller barfotfølelsen er det også viktig at skoens overside er ettergivende, og fleksibelt tilpasser seg føttene.
  • Skoene skal aldri føles for trange, og du skal nesten ikke merke dem. Lovnaden er at skoene skal virke mot stress.

Rieker sin antistress- teknologi er unik. For å vedlikeholde denne teknologien samtidig som den blir tilpasset moter og utvikling innenfor produksjonsmetoder blir så å si alt som bærer navnet Rieker, produsert av Rieker.

Bestill Rieker sko online hos Skoringen.no

Det er enkelt å bestille Rieker sko for kvinner og menn hos Skoringen sin nettbutikk. Vi har gjort vårt ytterste for å sikre deg rask levering, god service og sikkerhet for kjøpet.

Du kan også bruke nettsiden vår for å sjekke om din lokale Skoringen-butikk allerede har skoene på lager. Da kan du nemlig bestille dem for henting, og stikke ned for å prøve skoene på i butikken.

Skulle butikken ikke ha skoene kan du velge, om du bestiller for henting i butikk, eller om du vil ha levering til deg via pakkeposten til Bring. Prisen er den samme, uavhengig av valget du tar, porto er inkludert i prisen. Om du bestiller levering kan du fortsatt fritt bytte eller returnere sko som ikke passer, eller som ikke faller i smak.

Ser du etter sko fra et spesielt merke her hos Skoringen?

Det er ikke alltid like lett å finne sko som passer. Hvis man ikke vet hvordan man finner dem i en nettbutikk risikerer man å bruke lang tid på å finne et par sko. Skoringen er en skobutikk og vi vil gjerne at det skal være lett for kundene våre å finne det skoparet de ønsker.

Vi har derfor samlet alle merkene her på skoringen.no på en egen side. Den er her. På siden står alle merkene alfabetisk så det skal være så lett som mulig å finne ett bestemt merke.

Er du nysgjerrig på utvalget til et merke? Klikk på det. Da vil du få opp en oversikt over alle modellene det bestemte merket selger i nettbutikken. Derifra er det relativt lett å bestille sko.

Lurer du på noe? Ta kontakt med vår kundeservice


Det ville ikke forundre oss som jobber i Skoringen om kundene våre lurer på noe. Det er lett å bli litt overveldet når man handler i en så stor nettbutikk som den Skoringen har. Derfor har vi også en kundeservice som våre kunder står fritt til å kontakte hvis det er noe de er usikre på eller har spørsmål om. Våre flinke ansatte er klare til å hjelpe kundene våre. Det er derfor de er der. Bare spør oss.