• COVID-19: Vi tar våre forholdsregler og passer godt på både våre medarbeidere og kunder. Det kan være endrede åpningstider og butikker som er stengt. Les mer her.
  • Hvis du har kjøpt en vare i en av våre butikker, så er retur- og byttefristen utvidet til å gjelde 60 dager fra datoen på din kassalapp. Les mer.
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
188 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 188 produkter

Rieker er fine hverdagssko med god passform og velvære i tysk kvalitet og design. Sko fra Rieker former seg nemlig etter føttene dine og med det unike antistress-systemet er de samtidig konstruert for å gi løperen optimal støtdemping til fordel for rygg, hofter og knær.

Rieker

Rieker sko er et kvalitetsmerke når det kommer til mange forskjellige områder av skotøy.

Fra Rieker finner du blant annet,Rieker dameskoogRieker herresko. Merket er bra når det kommer til Rieker vintersko, og er spesielt kjent for at alle Rieker sko er antistress sko, som kombinerer komfort med eleganse og kvalitet.

Hvem er skoprodusenten Rieker?

Riker Holding AG er en skoprodusent med sete i Sveit. Selskapet er stort, og ansetter rundt 20 000 folk Verden over. Samtidig leverer de sko til over 8 000 forskjellige butikker. Selskapet ble stiftet på 1870-tallet, og har gått i arv i familien siden den gang. Rieker eies i dag av femte generasjon.

En merkevare med høy kvalitet

Eieker satser på å lage høy kvalitet når det kommer til fritidsprodukter, kombinert med et pent utseende, for å løfte opp kundens livskvalitet. Skoene har gjennom tiden bygget opp et rykte for å være holdbare, og selskapets designteam registrerer nye trender raskt, spesielt når det kommer til Rieker damesko.

Rieker kaller det for Barfotfølelsen

Hver eneste sko fra Rieker oppfyler strenge krav til funksjonalitet, og samme målsetninger brukes både for Rieker damesko, så vel som for Rieker herresko. Rieker selv setter opp fire objektive kvalitetskrav for at skoen skal komme gjennom nåløyet.

Skoene fra Rieker skal være lettere enn vanlige sko. Dertil skal skoene lages av fremragende støtabsorberende materialer, som gir deg fotfeste og komfort på de mest variable underlag. For å sikre det som Rieker kaller barfotfølelsen er det også viktig at skoens overside er ettergivende, og fleksibelt tilpasser seg føttene. Skoene skal aldri føles for trange, og du skal nesten ikke merke dem. Lovnaden er at skoene skal virke mot stress.

Bestill Rieker sko online hos Skoringen.no

Det er enkelt å bestille Rieker sko for kvinner og menn hos Skoringen sin nettbutikk. Vi har gjort vårt ytterste for å sikre deg rask levering, god service og sikkerhet for kjøpet.

Du kan også bruke nettsiden vår for å sjekke om din lokale Skoringen-butikk allerede har skoene på lager. Da kan du nemlig bestille dem for henting, og stikke ned for å prøve skoene på i butikken.

Skulle butikken ikke ha skoene kan du velge, om du bestiller for henting i butikk, eller om du vil ha levering til deg via pakkeposten til Bring. Prisen er den samme, uavhengig av valget du tar, porto er inkludert i prisen. Om du bestiller levering kan du fortsatt fritt bytte eller returnere sko som ikke passer, eller som ikke faller i smak.