• Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Klikk & Hent etter 1 time
 • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
119 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 119 produkter

Oppdag de søteste sko til baby her

Finnes det egentlig noe søtere og hyggeligere enn små, gode babyføtter? Og hva med små babysko som er så små at de nesten ikke ser ekte ut? Her på denne siden finner du faktisk en rekke babysko som er så søte - og som er helt ekte.

Vi har samlet hele vårt store utvalg av flotte babysko på en og samme side, sånn at du kan bla deg gjennom, finne de søteste skoene du kan tenke deg og glede deg til du kan ta de på de små barneføttene.

Hva er egentlig babysko?

Babysko og barnesko er ikke helt det samme, da det er en rekke hensyn og utforminger som er annerledes med et par babysko sammenlignet med barnesko. For det første finnes ikke vanlige barnesko i så små størrelser, og det er det gode grunner til. En baby skal nemlig ikke bruke vanlige sko i de første månedene av sitt liv. Små babyføtter er nemlig veldig myke og sårbare, de former seg lett og hvis man bruker for kraftige sko for tidlig kan det hemme utviklingen til babyen.

Babysko er derfor utviklet for å passe de små føttene, og på denne siden kan du finne ulike underkategorier som for eksempel:

 • Krabbesko
 • De første skoene
 • Opp-og-gå-skoen
 • Ut-og-leke-skoen

Dette beskriver de ulike stadiene av barnets første måneder, og skoene er derfor designet for barnets utvikling.

Når skal babyen begynne å bruke sko til baby?

Det er faktisk viktig man ikke bruker sko til baby for tidlig. Babyens føtter har godt av å være uten sko, og kjenne tærne gripe i underlag. Når babyen begynner å røre på seg og lærer seg å krabbe rundt bør man derfor starte enten med noen krabbesko eller sklisokker. Krabbeskoene på denne siden er nemlig tynnere i sålen.

Etterhvert som babyen vokser og utvikler seg kan man sakte, men sikkert bruke mer babysko på føttene. Av den grunn kan du finne de første skoene til babyen på denne siden, og senere når barnet lærer å gå og leke, kan de begynne med sko som er designet for å gå, løpe og leke i.

Ved å la babyen lære å gå før man begynner å bruke babysko med mer solid såle vil nemlig babyføttene få utviklet seg riktig, babyen vil lære seg underlaget, samt tær og føtters funksjoner til å gripe og balanse.

Hva slags sko til baby finnes det?

Det finnes utrolig mange forskjellige sko til baby på markedet, både når det kommer til krabbesko og babysko for de litt større babyene. Vi gleder oss alle sammen til å kunne kle de små føttene med fantastiske miniatyrsko, og her kan man finne mye fint.

På denne siden kan du finne babysko designet som for eksempel:

 • Joggesko til baby
 • Pensko for baby til de pyntelige anledningene
 • Støvler til babyen
 • Ballerinasko til babyen
 • Babysko i flotte tekstiler
 • Babysko i alle mulige farger
 • Babysko i skinn

De søte små babyskoene vil pynte opp ethvert antrekk, og passe godt på de små føttene. Blant annet kan du finne babyens første sko her på denne siden, vi har babysko til både små jenter og gutter.

Kjøp flotte sko til baby på Skoringen

Her hos Skoringen finner du et bredt og stort utvalg av sko, sandaler og sneakers til både voksne, barn og små babyer. Vi har gjort det veldig enkelt for deg å finne frem på siden, og ved hjelp av våre underkategorier vil det gjøre det ekstra lett for deg å finne den typen babysko som du er på jakt etter, enten det er et par krabbesko til den lille krabaten eller noen nye joggesko til babyen som vil ut og leke.

Alle våre babysko kommer fra kjente kvalitetsmerker som har lang og god erfaring med å lage sko til babyer, og som er utviklet på den beste mulige måte for å ta vare på de små føttene. Og ser du samtidig etter et par nye sko til deg selv? Ikke glem å sjekk ut vårt utvalg av sko til både kvinner og menn her hos oss.