• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
32 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 32 produkter

Timberland

Dersom du ønsker å kjøpe sko fra Timberland via nettet er du kommet til rett sted i nettbutikken til Skoringen. Her finner du et stort utvalg av Timberland sko for damer.

Timberland er kjent for å lage gode vintersko, til alle. Det gjelder selvsagt sko til kvinner, men også til herrer. I tillegg til disse kolleksjonene har Timberland egne kolleksjoner som er laget med tanke på barn.

Timberland? Hvem er det?

Timberland er et amerikansk selskap som selger tøy som kan brukes når man er ute i skog og mark. Timberland fokuserer ekstra på fottøy som kan benyttes på tur i utmarka. Derfor rettes store deler av markedsføringen inn mot personer som er glade i å være ute og som har en viss forkjærlighet for friluftsliv. Timberland fører, i tillegg til godt skotøy, også andre produkter som man kan ha nytte av når man er på tur i såkalt ulendt terreng.

Selskapet som skulle bli Timberland startet som et skomakeri i den amerikanske byen Boston i 1928. Selskapet slo seg opp innen arbeidsfottøy og vanntette sko hvor sålen ikke ble sydd, men støpt inn i gummisålen. Selve merket Timberland Sko så dagens lys i 1973. Populariteten til skoene var så stor at hele selskapet deretter byttet navn til Timberland etter kort tid.

Amerikanske Timberland har produsert stilige og holdbare vandestøvler i tre generasjoner. I 1973 lanserte Timberland den første vanntette skinnstøvletten med samme navn som firmaet. Timberland satte dermed en ny, høy standard for holdbarhet og funksjon.

Uansett hvem det er til så er Timberlands støvletter skapt med lidenskap for friluftslivet. Den høye kvaliteten på læret som selskapet benytter og unike støtabsorberingen er perfekt til foten på lange turer, i skogen så vel som i storbyen.

Hvis du ønsker å kjøpe sko fra Timberland som kan brukes mens du går gatelangs i byen bør du undersøke hvilke sneakers Timberland selger.Det er mulig å benytte sko fra Timberland nesten overalt.

I dag lager Timberland fortsatt solid fottøy, for forskjellige klimasoner rundt om i verden: kaldt klima, tropisk klima, og for temperert klima. For oss som bor i Norge er vinterskoene og vinterstøvlene fra Timberland gjerne de mest interessante modellene fra selskapet.

Timberland lager fortsatt gode båtstøvler og seilersko i tillegg til de kjente vaderne. Merket har også en egen motekolleksjon. Akkurat det er det ikke mange som er klar over. Så det er mulig å bruke sko og klær fra Timberland nesten overalt.

Høye støvler og støvletter fra Timberland

Hvis du har behov for et par høye støvler fra Timberland finner du enkelt hos oss. I utvalget av høye støvler som egner seg bra for vinterstid finner du støvler for De høye Timberland-støvlene er gode å ha med seg på vinterfjellet, så vel som for de områdene av Norge hvor der er kaldere og snørike vintre. Det vil si at sko fra Timberland passer over hele Norge.

Timberland vintersko med ankelhøyt skaft

Du finner også lavere vintersko fra Timberland Skoringen.Det dreier seg selvsagt om modeller som har forskjellige farger så vel som forskjellig utforming på modellene.

Her i utvalget til Skoringen kan du finne gode sko som passer for overgangstidene, samtidig som de fungerer bra som vintersko, gjerne med noen ekstra ullsokker i og ellers i geografiske områder hvor brøytekantene ikke går for høyt.

Vanlige støvletter og sko fra Timberland

Ved siden av gode vintersko lager Timberland også gode sko og støvletter for vanlig bruk. Disse modellene passer bedre når det er litt varmere i været om våren. Den klassiske lave støvelen fra selskapet er honningfarget,som er en varm og gyllen gulfarge Det er mulig å kjøpe samme modell i sort. Disse skoene passer best når det ikke er varme sommertempraturer ute, selv om det ekte læret puster aktivt og sørger for behagelig klima i skoen.

Damestøvletter fra Timberland finnes blant annet i fargene: oliven, forskjellige bruntoner og sort. Dette utvalget av farger gjør det mulig å kombinere sko fra Timberland med nesten alle mulige bukser og jakker. Det er nok noe som passer den som er litt ekstra påpasselig med hvordan man setter sammen fargene for å skape et helhetlig antrekk. Det er som kjent ikke å forakte.

Kundeservice

Dersom kundene som tar turen innom nettbutikken til Skoringen skulle ha behov for mer hjelp kan de finner i nettbutikken kan de selvsagt ta kontakt med vår kundeservice. Våre ansatte er dyktige når det kommer sko så det er store sjanser for at de kan svare på spørsmål. Hvis du er usikker kan du prøve det neste gang du er i en av våre fysiske butikker. De ansatte biter absolutt ikke.