• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
31 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 31 produkter

Timberland-sko til dame

Her hos Skoringen finner du et bredt utvalg av Timberland-sko til dame. Med Timberland kan du være sikker på å få fottøy av høy kvalitet, laget med slitesterke materialer Merket er ensbetydende med tidløs design, og har opparbeidet seg velfortjent status som moteikon. Det gjelder særlig Timberlands velkjente støvletter, men merket varter også opp med topp sneakers og sandaler til dame.

Det er bare å se seg omkring på denne menyen. Du finner sikkert et par Timberland-sko til dame som passer med din personlige smak.

Ikoniske og funksjonelle Timberland-støvletter til dame

I vår kolleksjon av Timberland-støvletter til dame, finner du et bredt mangfold av ulike stiler. De passer til enhver smak og uansett hva slags look du foretrekker i hverdagen. Timberland-støvletter er kjent for sin robuste konstruksjon og førsteklasses materialer. De er vanntette, og utrustet med tykke gummisåler. Det gir topp komfort og fjæring, samt godt fotfeste på glatt og sleipt underlag. Svært velegnet fottøy for alt fra turer i skog og mark, til en runde ute på byen. Timberland-sko gir deg komforten og beskyttelsen du trenger uansett.

Takket være sitt tidløse design har Timberland-støvletter blitt et ikon innen moteverdenen, og de er like populære i dag som de var da de først ble introdusert. Enten du velger en klassisk modell eller en mer moderne variant, vil Timberland-sko til dame alltid være et stilig og pålitelig valg.

Timberland-sneakers byr på topp kvalitet og stil

I vårt store utvalg av Timberland-sneakers for kvinner, finner du fottøy som kombinerer urban stil med komfort og funksjonalitet. Materialene er slitesterke og Timberland benytter innovativ teknologi i fremstillingen av sine sneakers til dame for å påse at de gir deg den best mulige opplevelsen.

Det inkluderer støtdempende såler og vanntette materialer.

Merk at i tillegg til kule sneakers for bruk i hverdagen, finner du også lette og komfortable tursko på denne menyen. De egner seg perfekt også for bruk i byens gater om vinteren. Du nyter godt av høy komfort og selvsagt elegant design når du velger et par tursko av denne typen fra Timberland. Sålene er robuste og gir godt feste. Flere av modellene er vanntette.

Et annet pluss med å velge Timberland-sko er at dette er en produsent som tar miljøet på alvor. Flere modeller er i stor grad laget av resirkulerte materialer.

Komfortable Timberland-sandaler til dame

Timberland lager også sandaler for kvinner. De er designet med fokus på kvalitet, komfort og funksjonalitet. Med sin robuste konstruksjon og polstrede såler, er Timberland-sandaler perfekte for stranddager, utflukter eller bare for bruk i hverdagen når sommersola varmer. Uansett hvor du tar turen, vil disse sandalene beskytte beina dine og sikre føttenes velvære.

Kjøp dine nye Timberland-damesko enkelt hos oss

Utforsk vår kolleksjon av Timberland-sko til dame, og finn ditt favorittpar i utvalget av støvletter, sneakers og sandaler. Uansett hvilken modell du velger, vil du nyte godt av topp kvalitet, stil og komfort. Å kjøpe sko her hos oss, er gjort i den fei. Du velger selv om du foretrekker å bestille direkte fra nettbutikken, eller stikke innom din nærmeste Skoringen-butikk.