• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
3 produkter
Sorter etter:
Du har sett 3 av 3 produkter

Skomerket Hush Puppies

De myke, pustende og komfortable Hush Puppies-skoene inviterer deg til å bryte reglene, lene seg tilbake og nyte en komfortabel, uformell måte å leve på. Med over 17 millioner par sko som selges hvert år i mer enn 165 land rundt om i verden, er Hush Puppies en global merkevare, et kjent navn og et kulturelt ikon når det gjelder casual sko.

Casual sko er noe som nesten hvert eneste menneske har. Konseptet med casual sko er forholdsvis nytt. Faktisk hadde uformell fottøy egentlig ikke eksistert til midten av det 20. århundrede da Hush Puppies ble introdusert på det amerikanske markedet. Ideen om den nye levemåten var så populær at svært mange skaffet seg et par Hush Puppies-sko. Skoleverandørene bestilte Hush Puppies-skoene til skobutikkene sine. Selskapet solgte sin første million par sko innen 30 måneder etter lanseringen av skokolleksjonen. Populariteten til skoene gikk langt utover de alminnelige amerikanske familiene. Også kjendiser hadde disse skoene på seg. Og nå kan man finne Hush Puppies-skoene i butikker i hele verden.

Med Hush Puppy-skoene får du både et godt design og god kvalitet. Skoene vil passe utmerket uansett om du skal på kino med vennene dine eller du skal på jobb. Modellene er tøffe og behagelige, og de gir deg en trendy og mer avslappet look.

Hos Skoringen kan man også kjøpe Hush puppies-skoene. De vil garantert leve opp til alle forventninger om kvalitet. Moteriktige modeller med innovativ teknologi bygget inn i skoen, gjør Hush puppies til et foretrukket merke. Materialene skoene er laget av, er av høyeste kvalitet, og alle designerne arbeider konstant på å utvikle nye og tidsriktige design. Innovative løsninger er noe skomerket streber etter. Målet er å gjøre skoene så komfortable, lette og funksjonelle som mulig. Det er fremfor alt casual sko Hush Puppies lager, men de produserer også fine sko egnet til formelle anledninger. De vil passe perfekt til et mer formelt outfit.

Hos Skoringen finner du mange forskjellige modeller, så du finner garantert noe som passer din smak og stil. Her på sida kan du finne et par du har lyst på. Men klarer du å holde deg til bare ett? Kjøp nye sko fra Hush Puppies online og få dem levert snart. Se gjennom utvalget vårt nå!