• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Sale

Sjekk ut salget nå for å sikre deg favorittene dine.

WINTER 2022

Nysgjerrig på sesongens modeller? La deg inspirere av de nye trendene og finn favorittene dine. Besøk din Skoringen-butikk og se alle de nye lekre nyhetene som har kommet.

Finn butikker og åpningstider

Forrige slideNæste slideSe alle merkerForrige slideNæste slide
Vinter

Skru ned tempoet og skru opp hyggen.

Cold days - Warm dreams

Kom innom og finn ditt favorittpar.

Nytt magasin

Rieker er kjent for sin uovertrufne komfort og gode kvalitet

Klubb Skoringen

Klubb Skoringen har mange fordeler til deg som elsker sko!

Hos Skoringen finner du et bredt utvalg av damesko – alt fra praktiske sko til hverdag og fritid, til stilige, høyhælte festsko.

Skoringen fører både egne merker som B&CO og Cult, og en rekke kjente merker som Gabor, Rieker og Ecco m. fl.

Legg vennligst merke til at salgsprisene kun gjelder for nettbutikken, og at det kan være andre priser i de enkelte butikkene.

Dame

Skoringen har gjort seg elv kjent med å være den norske skobutikken som man går til når man er ute etter kvalitetssko til en rimelig pris. Dette gjelder selvfølgelig også for det store utvalget av damesko.

Mer enn 200 butikker er i dag fordelt på Norge og Danmark, men nettbutikken bidrar ytterligere med å utvide tilbudet av sko for kvinner, så vel som med å gjøre det enklere å finne skotøy som er perfekt for deg.

Det skal være enkelt å handle damesko på nett


Det skal være enkelt å handle damesko i Skoringens nettbutikk, og mye omtanke er blitt lagt i hvordan du enkelt kan bestille sko hos oss, finne frem til akkurat den perfekte skoen, så vel som hva som skjer om skoene ikke skulle passe, eller om du ikke er fornøyd, når du pakker ut skotøyet hjemme hos deg.

Når du ser etter damesko i nettbutikken til Skoringen er det veldig enkelt å finne frem til dine perfekte damesko. I avdelingen Sko Dame finner du mange forskjellige filter for ditt søk i margen. Der kan du først og fremst velge din skostørrelse, men du kan også sortere etter merke, farge og skotype, alt etter hva du er ute etter, så vel som etter hvilket material skoen er laget av, og om skoen er klar til levering fra lageret.

Dertil er porto inkludert i prisen, med en gratis levering som en vanlig del av kjøpet. Du betaler ikke noe ekstra, i tillegg til den prisen du ser på skoen. Det sparer for det første ubehagelige overraskelser, men gir deg også den fulle oversikten.

Når du så mottar skoen som du har kjøpt på nettet kan du rolig prøve dem på, og se om du liker dem. Du har deretter to ukers betenkningstid, for om du ønsker å beholde skoene. Dersom du ikke liker skoene, eller om de ikke passer, er det enkelt å returnere dem i en av Skoringens 200 filialer, uten noen ekstra kostnader.

Ett av nordens største utvalg av sko for kvinner


Skoringens nettbutikk tilbyr mange forskjellige typer damesko, som er sortert i noen overordnede kategorier, slik at det skal være enkelt for deg å finne frem. Under kategorien Dame, finner du et utvalg av disse kategoriene, fra damestøvletter, tøfler for kvinner, eller vinterstøvler for damer, så vel som damegummistøvler, korte støvletter for kvinner og sneakers for damer. Dertil finner du selvfølgelig en full oversikt under kategorien sko og letter sommersko og sandaler for damer.

Finn sko fra de beste damesko-merkene

Skoringen fører sko fra mer enn 70 forskjellige produsenter av damesko. Når du bestiller online har du selvfølgelig et langt større utvalg av sko for kvinner, enn om du går i en enkelt skobutikk. Du finner alt fra praktiske sko, til pene sko, flotte sko og behagelige sko hos oss.

De merkene som virkelig dominerer med et enormt utvalg av forskjellige modeller og serier er B&CO, ECCO og Marco Tozzi, så vel som Tamaris og Vagabond som sammen gir deg mer enn 700 forskjellige skomodeller å velge mellom. Ved siden av disse store produsentene av sko finner du også mange små merker, som Synnøve, som tilbyr vakre bundassko for kvinner, eller Nordic Softness som tilbyr ytterst comfy sko av høy kvalitet.

Hvilke fargevalg er inn når det kommer til damesko?

Sorte og hvite sko for damer er selvfølgelig et fast innslag når det kommer til kvinnesko. Sorte sko er fremfor alt enkle å kombinere med de fleste andre farger, mens hvite sko gjerne brukes for spesielle anledninger. Om du er ute etter flotte sko som du blir lagt litt ekstra merke til for, finner du selvfølgelig også dette.
Fargen som ved siden av sorte sko dominerer utvalget av sko for kvinner er faktisk blå, som er meget trendy for tiden. Blå sko passer bra, både for blondiner så vel som brunetter.

Jooggesko til sommerkjolen?

Innen den nyeste moten kombineres gjerne damesneakers med pene kjoler, noe som gir en overraskende pen og ungdommelig effekt. Joggesko fra Adidas eller Puma kan med fordel gi litt ekstra piff, både til sommerkjolen så vel som en tettsittende aftenkjole. Om du virkelig vil ha en flott effekt anbefales det at du velger en litt mer fargesprakende joggesko, gjerne i neon-farger som skinnende gult eller fuxia-rosa.

For deg som ønsker å holde det mer formelt kan det selvfølgelig være fristende å ha sko i riktig matchende farge som passer både til pene kjoler og fritidstøy, så vel som for et arbeidsantrekk som skal imponere eller representere.

Lett å finne riktig skofarge hos Skoringen.no

Dameskoene i utvalget i avdelingen Dame er selvfølgelig også grovsorterte etter farger i 18 nøyaktige kategorier. Ved siden av vanlige farger, som grå, grønn eller gul, finner du også sko i metalliske fargetoner i denne oversikten, med sko i gull, bronse eller sølv, så vel som sko med fargeblandinger og blomstermønser.