• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
108 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 108 produkter

Ballerinaer, eller ballerinasko, er din beste venn i skostativet. Men det betyr jo ikke at du ikke kan ha mer enn én bestevenn. Det er jo praktisk å ha et par ballerinaer i sort, som passer til det meste, men også noen i flott design, som vekker andres og din egen begeistring.

Ballerinasko med eller uten glitter - i skarpe farger eller pastell - mulighetene er mange, så hvorfor nøye seg med kun ett par ballerinasko?

Ballerinasko

Ballerinasko er på moten. Det finnes flere grunner til at denne typen sko er så populære. På den ene siden kommuniserer de noe meget feminint eller jentete, samtidig som de gir deg et lekent bilde. Samtidig er dette praktiske sko som enkelt og greit ser bra ut.

Ballettsko sitter lett på foten og de er enkle å ta på. Dertil finnes det mange pene stiler og modeller hos Skoringen, med et stort utvalg av ballerinasko fra mange forskjellige merkeprodusenter. Her finner du sko av høy kvalitet, og utvalget er så stort at du kan finne både yndlingsfargen og yndlingsformen din, så vel som mange friske mønster.

Andre lette sko for kvinner:

Om du er ute etter en sko som sitter lett på foten, og som det er enkelt å smette inn og ut av, kan Skoringen også tilby andre lette sko som kan minne om ballerinasko. Her finner du også lette sko med snøring, så vel som pene sandaler og mokasiner for kvinner.

Ser du etter ballerinasko for barn?

Om du er ute etter en ballerina for jenter finner du også mange forskjellige modeller av ballerinasko for barn hos Skoringen. Denne skotypen er nemlig også populær hos de små. Kanskje kan du finne matchende sko som gjør at de føler seg litt mer voksne, eller for å bygge opp under fritids-looken i forbindelse med dans eller turn som fritidsaktivitet.

Ballettsko og dansesko?

I utvalget innen kategorien ballerinasko hos Skoringen kan du finne mange forskjellige funky ballerina-modeller fra forskjellige produsenter. Kategorien er ganske bred, og favner om forskjellige typer sko. Noen av dem er lette sommersko og småsko som passer godt til sommerkjolen eller til strandtøyet. Andre sko egner seg bra som dansesko, selv om sålen til noen modeller kan være litt myk for faktisk å brukes til dans.

Ballerinasko fra B&CO

Produsenten B&CO har produsert mange av ballerinaskoene som selges online hos Skoringen. Variasjonen i deres utvalg er stor. Du finner sorte luftige ballerinasko til damer, ballerinasko med snørring, ballarinasko med joggesåle, både med sølvfarget brokade, så vel som sko i semsket skinn med kledelig rosett og hvite ballerinasko.

Ballerinasko fra Tamaris

Den store europeiske skoprodusenten Tamaris leverer mange forskjellige ballerinasko til Skoringen.no. Dette er et av Europas største motemerker, og skoene er komfortable og av høy kvalitet. Bortsett fra utvalget av mange forskjellige farger og modeller utmerker Tamaris ballerinasko seg med et bredt spekter av ballerinasko. Her finner du lette og luftige perforerte sommersko så vel som formelle pensko.

Ballerinasko fra ECCO

Ecco er på mange måter et av husmerkene til Skoringen, og de tilbyr mange forskjellige sko i utvalget til nettbutikken. Her finner du ballerinasko med både tykk og tynn såle, så vel som mange forskjellige farger og modeller. Dette er lette sko for fysisk aktivitet så vel som praktiske innesko, eller hverdagssko.

Ballerinasko fra Marco Tozzi

Marco Tozzi er et sidemerke ved siden av Tamaris, med samme selskap bak begge de to gode merkene. Marco Tozzi legger mer vekt på en ungdommelig stil, og har fokus på pensko som passer til mer formelt tøy, gjerne for selskap eller for mer formelle arbeidsomgivelser.

Ballerinasko fra Caprice

Caprice har et utvalg av ballerinasko med komfortabel tykk såle, i mange forskjellige farger, som ildrød, sorte sko med lakktupp eller dansesko i klassisk naturlig hvit beige, med sort lakktupp. Her strekker ballerinaskoen seg fra daglig komfort til muligheten for lystig dans.

Ballerinasko som lakksko fra Jana

Skomerket Jana kan tilby mange forskjellige farger av lakksko. Du finner ballerinasko shoes med sort lakk, Jana ballerinasko med mørkeblå lakk, så vel som ballerinasko med bordeaux eller mørkerød lakk blant deres sko. Skomodellene fra Jana er meget spesielle med hensyn til resten av utvalget hos Skoringen, og verdt å legge merke til.