• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk

Kjøp espadrillos - sommerens mest behagelige sko

Ser du etter noe som kan erstatte slippersene dine? Et par sko som er like behagelige, sommerlige og lette, men som kanskje ser litt finere og pyntet ut? Da er espadrillos det perfekte valget. Disse deilige og behagelige skoene er gull verdt på varme sommerdager, og de er akkurat like praktiske og lette å ta av og på som de klassiske flip flopperne.

Espadrillos er de perfekte skoene når solen titter frem og varmegradene stiger på sommeren. De er nemlig akkurat passe pyntet til å kunne bruke de i enhver anledning, enten du er på fest eller om du skal gå på kafe i byen. Hva med å kombinere de med noen lyse jeans, en shorts eller en sommerkjole? Uansett gir de deg en avslappet look, samtidig som at de lar føttene dine puste selv på de varmeste sommerdagene.

Her hos Skoringen har vi alltid et stort utvalg av espadrillos på nett. Så enten du ønsker deg noen nye, lette sommersko til sommerferien, eller om du skal ta deg en pause fra vinterkulden ved å reise til varmere strøk midt på vinteren så kan du fint kjøpe hjem noen nye espadrillos. På denne siden har vi samlet alle modellene til dame som vi har på ett sted, sånn at du enkelt kan velge den stilen som passer deg best. Er du på utkikk etter noen behagelige sommersko og espadrillos til herre eller barn? Da kan du enkelt sjekke vårt utvalg på nett for det også.

Espadrillos til de varme solskinnsdagene

Disse praktiske og lette sommerskoene har i løpet av kort tid vokst til å bli en av våre favorittsko å gå med på sommeren. Espadrillos var i hovedsak populære for mange år siden, og har en stund vært helt fraværende fra motebildet. Men heldigvis har folk begynt å få øynene opp for disse skoene igjen, og de siste par årene kan man for alvor si at espadrillos har hatt et skikkelig comeback i motebildet.

Det som gjør denne typen sko så unike er at de kjennetegnes ved deres flettede såle som oftest er laget av plantefiber. Øverste del av skoen er laget av et tynt og lett tekstil som for eksempel lin eller bomull, som føles lett og mykt på huden - og lar føttene puste selv på de varmeste dagene. De har som regel ikke skolisser eller noe sånt, men er kjent for at man bare enkelt og raskt kan putte føttene inn i skoene. De er ofte flate, men det er også veldig populært med espadrillos med kilehæl, noe du også kan finne mange av hos oss i Skoringen. Disse er helt optimale på sommerfesten, eller når du ønsker å være litt mer pyntet, men fortsatt gå i noen behagelige sko.

Kjøp espadrillos på Skoringen.no

Det er mange grunner til at du burde gå til innkjøp av et par behagelige espadrillos på nett:

  • De er lette å gå i
  • De ser litt mer pyntet ut enn mange andre sommersko og sandaler
  • De lar føttene puste når det er varmt

På denne siden kan du finne en oversikt over alle espadrillos til dame i vårt store utvalg av sko på nett. Enten du ser etter noen som er flate eller med en høy kilehæl kan du finne espadrillos i en rekke farger og stiler, sånn du alltid kan finne noen som passer din stil.