FOTSKANNER

Få svar på stående fot

Hvis du vil det aller beste for føttene dine, bør du prøve vår nye fotskanner!

Vi er super stolte av å kunne presentere vår nye fotskanner i flere forskjellige Skoringen-butikker.

Sjekk her om din lokale butikk har fått installert vår smarte fotskanner

Har de det? Så kom inn og få den beste rådgivningen av vårt faglærte personale.

Du har nemlig nå mulighet for å få scannet føttene dine så du kan finne en såle som gir deg maksimal komfort og støtte i skoene dine. Sålen sørger for å avlaste føttene der hvor de anstrenger seg mest.

Det er viktig å prioritere at ditt fundament/føttene dine får den beste støtten. Hvis føttene trenger avlastning, kan dette forplante seg og gi smerter hele veien opp gjennom fot, ben, kne, rygg og til slutt hodet.

Å få scannet føttene hos oss er veldig enkelt, og du trenger ikke å bestille tid. Du skal bare møte opp i en av butikkene som har fått installert fotskanneren, og deretter vil vårt faglærte personale ta seg kjærlig av føttene dine.

Scanningen foregår slik at du stiller deg opp på fotskanneren (med sokkene på). Scanningen blir foretatt, og trykkfordelingen på foten din blir kartlagt. Du kan heretter se din personlige fotprofil, hvor man tydelig kan se hvordan du legger trykket på foten din – og hvor høy belastningen er de enkelte stedene på foten. På bakgrunn av scanningen kan du finne den Aetrex-sålen som passer til nettopp din fot.

Ikke nok med at foten din vil elske at du velger den beste sålen i forhold til støtte og komfort, den vil også forebygge/begrense skader som forplanter seg fra føttene til resten av kroppen.

Aetrex-sålene fås i størrelsene 36-47 og passer i langt de fleste sko med uttakbar såle. De blir tilpasset føttene dine takket være Memory foam. Samtidig forebygger de lukt og bakterier ved hjelp av Copper Guard-belegningen.

Vi tilbyr 30 dagers full returrett hvis du mot forventning ikke skulle være fornøyd med produktet.

Kom inn og få en fotscanning allerede i dag.