• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
99 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 99 produkter

Stilig på vandring - tursko for dame

Fullstendiggjør ditt turoutfit med gode og moderne tursko som optimaliser turopplevelsen og gjør det behagelig for deg å vandre i ulike terreng. Her hos oss finner du tursko til alle anledninger, både skogstur, tur i regnet, til den lange fjellturen og til hverdag.

Tursko til alle anledninger

Slipp turer hvor du må ha med gnagsårplaster, tape og ekstra sko. Det er viktig å ha noe behagelig på bena når du skal ut og vandre. Tursko har også blitt trendy å bruke til ditt hverdagsantrekk. Hos oss finner du stilfulle og praktiske tursko du kan bruke året rundt.

Går du mye i terrenget? Sørg for å skaffe en tursko som er med på å stabilisere føttene, slik at du ikke vrikker ankelen mens du går. Vi har også lettere modeller som kan passe bedre til hverdagsbruk. Skal du ut på langtur i regnet? Da kan det være lurt å skaffe vanntette tursko, så slipper du å bli våt og kald på tur.

Tursko du kan ha lenge

Tursko av høy kvalitet som du får hos oss kan holde i mange år. Det finnes derimot mange ulike modeller til ulike anledninger, så det kan være viktig å tenke gjennom et par ting når du kjøper tursko:

  • Skal du ha høye eller lave tursko?
  • Hvor tykke strømper skal du kunne bruke i dem?
  • Er det først og fremst sko til sommer eller vinter?

Ta godt vare på dine nye sko med tilbehør som impregnering. Du kan også finne skolisser i forskjellige lengder, i tillegg til annet tilbehør til fjellturen her på våre sider, slik at du kan få en bedre turopplevelse.