• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Herre - Sko
Loafers
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  93 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 93 produkter

  Loafers er noe du lett smetter inn i, uten å måtte bry seg om skolisser og borrelås. Loafers fungerer som behagelige helge- og fritidssko, men de fremstilles også i lekkert skinn og utformet i en stil som gjør at de kan brukes til finere anledninger.

  Skal du kjøpe nye hyttesko eller loafers, må du tenke over om de skal brukes på kontoret, på fest eller bare til hverdags – så kan du velge stil utfra det.

  Loafers for herrer

  Loafers er classy sko. Det er skoen for Gutta med den store G-en foran. De duger som pub- til pub-sko, på sommerfesten eller ganske enkelt til hverdags.

  De har også sin historie. Den begynte på 1950-tallet da den spredte rundt seg på Ivy Leagy-universitene. Fra middeklassemiljøet på den amerikanske østkysten har de reist videre verden rundt. Hvor enn du er på kloden, skal det alltid være mulig å fa tak i et par gode loafers.

  Den klassiske skoen kalles for Penny Loafers. Det var fordi de hadde en åpning på størrelse med et myntinnkast foran. I dag er det forskjellige former å velge blant, med utgangspunkt i den klassiske modellen.

  Mens loafers

  Loafers-ene er gode sko, uten lisser og lette å kippe på seg. Velsignet er den vårdag da man uten dikkedarer kan føre foten stilrent inn i to utålmodige loafers. Mønstre og farger varierer. De kommer med rysjer, frynser eller pyntelisser.

  Den kortarmede skjorta eller blazeren er naturlige følgesvenner til loafers-skoene. Husk at du ikke skal bruker sokker i disse skoene. Det vil være et stilbrudd.

  Loafersene for menn kjøper du selvfølgelig her på Skoringen. Ta en tur innom en av butikkene våre eller bestill her på nett. Sneakers er for øvrig et alternativ til loafers. Ta en titt på dem også mens du først er her.