• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
15 produkter
Sorter etter:
Du har sett 15 av 15 produkter

Gummistøvler Herre

I utvalget av gummistøvler for menn finner du mange forskjellige modeller av gummistøvler til de mest varierte bruksområder. I all hovedsak kan herregummistøvlene deles opp i to forskjellige kategorier.

Noen er for bruk på sjøen, mens andre er arbeidsstøvler for innlandsbruk, i skog og mark eller på garden. Trenger du tursko, så finner du mer utvalg her.

Dertil er det i den siste tiden også kommet en mer moderne urban variant av gummistøvel, med et mer moderne design, som passer bra for bruk når været i byen byr på utfordringer før tørre sokker og tær.

Om du vil bestille en gummistøvel på nettet, for vinterbruk, eller når det begynner å bli kaldere i været, er det viktig å tenke på at du legger til en skostørrelse. Vanligvis vil du nemlig ha litt ekstra plass, både for ullsokker og for thermo-såle, så vel som at litt ekstra luft i gummistøvelen hjelper med å holde bena varme. Tynne sokker dirkrekte mot gummien kan nemlig fort bli ubehagelig.

Ny og moderne gummistøvel for bybruk

Det er tradisjonsbedriften Viking som har laget en sprekere utgave av den tradisjonelle gummistøvelen. Denne modellen kommer med snøring foran, slik at den minner om en vanlig joggesko. Den har en stropp over hælen, og har et lavt snitt over ankelen, slik at den blir lett å ta av og på.

Du finner vikinglogoen og den norske fanen på tunga, men ellers så er denne nette gummistøvelen sort, med hvit såle, slik at den nesten kan minne om en amerikansk baseball-sko. Sålen er flat, men med et mønster som burde by på et godt fotfeste på våte bygater.

Gode herregummistøvler for bruk i kupert terreng og utmark

Det som i all hovedsak kjennetegner herregummistøvler som med godt vett kan brukes i utmarka og i kupert terreng, er at sålen er ujevn. Om du arbeider mye utendørs kan en slik støvel med et lavere skaft kanskje også være det riktige for deg. Disse gummistøvlene for herrer har en markert hæl, som sørger for stabilt og godt fotfeste, samtidig som at resten av sålen har et tydelig mønster som ytterligere bidrar til god bakkekontakt.

I utvalget av disse gummistøvlene for herrer hos Skoringen finner du slike gummistøvler i de to tradisjonelle fargene, sort og grønn, i en form som heller ikke overrasker betraktelig. Litt mer iøynefallende er kanskje den sorte og grønne utgaven av gummistøvel fra Sanita, som bærer merkelogoen på yttersiden under skaftet til støvelen.

Godt fotfeste på flatmark eller på dekk

Den andre klassiske varianten av gummistøvler for menn som tilbys hos Skoringen er selvfølgelig sjøstøvelen, eller Navy, som det gjerne heter på godt norsk i dag. Denne typen gummistøvel kjennetegnes i all hovedsak av at sålen er jevn og flat, men med et markant mønster som er ment for å sikre fotfeste på glatte flater, som dekket på en båt.

-Men den fungerer også fremragende på glatte fortau eller gulv. Gummistøvelen egner seg derfor bra for vanlig bruk i byen, og kan også med fordel brukes i industrien, så vel som i matvareforedlingen, der hvor gulv ofte vaskes.