• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
149 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 149 produkter

Finn stilige loafers i Skoringens nettbutikk

Loafer er selve begrepet på shoes med preppy stil. Denne stilen som oppsto på amerikanske Ivy League-universiteter på 1950-tallet, ble raskt uhyre populær blant de rike ungdommene på østkysten av USA. I dag er de fortsatt meget populære og som gir stilen din et skikkelig fasjonabelt løft mens de samtidig er flate og svært komfortable å bruke.

Hos Skoringen finner du et stort utvalg av loafers i deres nettbutikk. Her finner du en samling av noen av de aller beste modellene, og du vil bli presentert med et stort utvalg av de beste og billigste skoene. Sorteringsalternativene er et verktøy for deg som trenger å begrense valget litt. Leter du etter sko i bestemte størrelser, farger eller fra bestemte merker, er det enkelt å sortere seg frem til de her.

Ulike modeller for enhver smak

Før du bestemmer deg for å skaffe et nytt par Loafers, vær oppmerksom på at skoene finnes tilgjengelig i forskjellige modeller for både kvinner og menn. Det første paret, som også er det ultimate Ivy League-paret, heter "Penny Loafers".

Navnet kommer fra utsmykningen foran på skoen, hvor en mynt vil kunne gå gjennom. Hvis du velger et par i lakk, er dette også en tidløs klassiker. Hvis det skinnende materialet er for mye for deg, finnes de også tilgjengelig i vakre lær-versjoner.

Paret som du sikkert kjenner best er loafere med dusker. Dette paret finnes tilgjengelig både i skinn og ruskinn, og hvis du ikke er så glad i skobørsting, finnes denne modellen også tilgjengelig med metallbiter, en klar henvisning til ridning og overklassestil. Alternativt kan du også finne loafers med frynser. Så her finner du sko for enhver smak!

Loafers for damer - perfekt for fashionisten!

Loafers for damer er et fasjonabelt innfall som kombinerer et sofistikert utseende med komfort. Dette gjør også denne skoen perfekt for reise og dagene når du skal utforske en ny by til fots. Det hersker ingen tvil om at dette er en herreinspirert sko, men du kan likevel style den på mange forskjellige og interessante måter.

Du kan velge å ta herre-stilen til deg og finne det perfekte paret i lakk - gjerne som en mørk bordeaux. Skaff deg dine nye Loafers fra Skoringen i dag!

Gratis frakt, bytte og retur hos Skoringen

Husk at når du handler sko i Skoringens nettbutikk eller i en av deres forretninger, får du alltid gratis frakt, gratis bytting og gratis retur av de nye varene!