• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
20 produkter
Sorter etter:
Du har sett 20 av 20 produkter

Gode sko med platå hjelper deg opp i høyden. De forlenger bena din og gir deg en flott framtreden. Og motebildet er klar til å ønske dem velkommen på ny.

Platå sko er igjen på moten


Høyhælede sko kan bli mer behagelige med et platå foran. Det gjør fotens vinkel mindre stump og overfører belastning fra tåballene til hælen. Du får med andre ord høyden du ønsker, uten å slite altfor mye for det.

Sandaler med platå er en av sommerens klassikere. Sandalens gode luftige egenskaper forenes med eleganse og stil. De forbindes ofte med 1970-tallet da de gjerne ble kombinert med løser hippieaktige klær. Utover 80-tallet ble de assosiert med disco-kulturen. Men mest av alt er de sommerens fottøy framfor noe.

Med en hæl som ligger noe høyere enn platået foran, har du stilen inne for årets sommerfest. En lett sommerkjole, kombinert med forlengede ben og feminin gange gjør deg stødig og selvsikker. De solide hælene gjør deg dessuten i stand til å tilbakelegge adskillig flere kilometer enn du ville gjort med stiletthæler.

Platåsko eller sandaler kan også være helt flate, hvis du foretrekker det. De er selvfølgelig lettere å gå i, og vil ikke kunne gi deg noen plager. Stilmessig passer de utmerket til for eksempel jeans eller mer hverdagslige antrekk.

Finn ditt platå hos Skoringen


Foruten platå sko fører vi sko i alle høyder etter dine preferanser.
Vi har de helt høye hælene til de spesielle anledningene. Stiletthælene gjør deg hodet høyere, og du vil synes i landskapet.
Der du ikke føler behov for det, kan du prøve et par lave ballerinasko. Det er heller ikke noe i veien med en kombinasjon. Ha ballerinaskoene i reserve og ta dem på når du forlater festlokalet, eller rett og slett hvis du blir sliten av de høyhælede.
Handler du her på siden, tilbyr vi gratis bytting i alle våre butikker.