• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter etter:
Du har sett 5 av 5 produkter

Få godt feste med pigger til sko

Vinteren er fantastisk, men visse dager kan det være livsfarlig å gå ut døren. Men sånn trenger det faktisk ikke være. Ved å gå til innkjøp av pigger til sko vil du enkelt kunne forvandle skoene dine til noen vintersko som gir deg et godt feste på det glatte og isete underlaget.

Pigger til sko er vinterens viktigste og beste tilbehør, og her på Skoringen gjør vi deg godt utrustet til å møte vinterens mest isete dager. På denne siden kan du finne et godt utvalg av ispigger til skoene dine, sånn at du kan føle deg litt tryggere når du går over isen.

Hva er pigger til sko?

Ispigger til sko, brodder, skopigger - kjært barn har mange navn. Pigger til sko er et enkelt tilbehør som gjør en verden av forskjell når det er glatt ute. Med noen pigger til sko slipper du å ha et par sko med pigger fra start. Du kan rett og slett sette på piggene på skoene på de dagene det er nødvendig, og gå uten pigger de andre dagene.

På denne siden finner du pigger til sko for både herre og dame - uansett hvilken skostørrelse du bruker. De settes veldig enkelt på skoene dine, så er du ferdig utstyrt med et par sko med pigger på.

Pigger til sko passer for alle og enhver, uansett om du er aktiv eller dårlig til bens. Våre pigger til sko kan brukes;

  • På vei til og fra skole
  • Til og fra jobb
  • Når du skal på butikken
  • Ha de på joggeturen

Passer pigger til sko alle typer sko?

Tradisjonelt har brodder eller sko med pigger vært noe som man først og fremst har brukt når man har blitt dårlig til bens, eller når man er mye ute og går på glattisen. Men de siste årene har det blitt enda enklere å få pigger til sko. Ved å kjøre skopigger som tilbehør kan du nemlig feste de til alle skoene du har, og de er svært diskré og behagelige å gå med.

Du kan derfor fint gå med pigger på skoene uansett hva slags sko det er. Du kan for eksempel feste pigger til joggesko og sneakers, sånn at du kan ta en løpetur eller være aktiv selv på de glatteste dagene.

I tillegg til joggesko kan du sette pigger på penskoene eller støvlettene dine. På den måten kan du fint bruke pigger på skoene på vei til fest eller jobb. Her i Norge har vi noen kalde vintre, og noen dager kan det bli svært glatt. Det er derfor ikke verdt det å risikere både armer og ben på å liste seg på isen i frykt for å falle. Ved å investere i et par pigger til skoene kan du trygt bevege deg ute om vinteren.