• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Dame - Sandaler
Flate sandaler
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  402 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 402 produkter

  Flate sandaler – sjekk ut Skoringens store utvalg

  Når solen begynner å titte fram er det fint å stikke bena ned i et par deilige flate sandaler. Enten du er på vei til jobben eller har fri og skal legge ut på en solrik ferie, er sandaler din beste venn når det varme været endelig har kommet opp her i det ellers så ganske kalde nord.

  Hos Skoringen vil du finne mange forskjellige typer flate sandaler. Velg og vrak mellom sandaler med smale stropper, brede stropper og med og uten hælremmer. Det finnes slip-in sandaler, klassiske sandaler, badesandaler og mye mer. I Skoringens sandal-kategori finner du sandaler til både damer og herrer og det for enhver smak og stil.

  Flate sandaler er både praktiske og behagelige i bruk. De er enkle å ta på hvis du skal ut av døren raskt, og de gir god komfort hvis du går mye på jobben. De er også gode for hånden hvis du er på en søndagstur eller hvis du er heldig nok til å reise på ferie til sydlige trakter.

  Holdbare skinnsandaler

  Hvis du er på utkikk etter et par gode og holdbare sandaler til en rimelig pris, er det verdt å vurdere et par lærsandaler fra Skoringen.

  Et par flate sandaler med lærremmer har lang levetid og sikrer deg pålitelige og gode sandaler i mange år fremover. Sandaler med lærremmer tilpasser seg foten og glidematerialet gjør at sandalene egner seg for hyppig bruk.

  Praktisk fottøy for både hverdag og ferie

  Praktisk fottøy er en uunnværlig del i de fleste menneskers garderober. Hos Skoringen finner du den danske favoritten ECCO som skiller seg godt ut fra mengden med deres komfortable sandaler. Disse flate sandalene sørger for at tærne får luft og at føttene får den nødvendige støtten. Velcro-lukningen av sandaler gjør dem enkle å justere for å tilpasse seg foten din, så vel som lukkingen gjør dem også raske til å ta på når du bare skal ut et lite ærend.

  Flate sandaler er din perfekte følgesvenn for de lange arbeidsdagene, så vel som for de spennende byturene. Skaff deg gode sandaler her i Skoringens nettbutikk i dag.