• Salget er i gang. Spar opptil 50% på mange kjente merker. Se salget her.
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
65 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 65 produkter

Slippers for dame - stort utvalg hos Skoringen

Slippers eller flip flops som det også ofte kalles er et kjærkomment skotøy for de aller fleste. Sånn historisk sett har det kanskje ikke vært de skoene som har vært mest kjente for å nødvendigvis være så pene, men det har vært noen praktiske sko man har brukt på stranden, på hytta eller hjemme når man gjerne skal kunne slenge av og på seg noen lette og luftige sko så raskt som mulig.

Men etterhvert som at populariteten til slippers har vokst, har også designet og utseende til disse praktiske skoene utviklet seg - heldigvis. I dag kan du finne mer solide slippers, du kan finne de i forskjellige typer designs, farger, former og det er i dag også litt mer innafor å bruke slippers som innesko på jobb, eller gå med de på varme sommerdager.

På denne siden har vi samlet alle våre slippers til dame på én side, sånn at du enkelt kan få deg en oversikt over hva det er vi kan tilby. Bla deg gjennom de forskjellige stilene og finn deg de som passer din stil best. Ser du etter slippers til andre familiemedlemmer også? Ikke glem å sjekke ut vårt utvalg av slippers for menn og barn også.

Slippers for dame til varme sommerdager

Hos Skoringen.no finner du et stort utvalg av sandaler og slippers for dame som du raskt kan smette inn og ut av. Modellene og bruksområdene for disse skoene varierer. Noen av dem er praktiske innesko som kan brukes hjemme eller til jobb innendørs, mens andre av dem er av penere varianter, og er tiltenkt utendørs bruk på lik linje med sandaler.

Fra produsenter som for eksempel Tamaris og B&CO, så vel som Nordic Softness, finner du slippers til damer i design som passer godt sammen med sommerkjolen eller til dine shorts. Disse slippersene er ikke rene badesko, de kan nemlig også sette prikken over i’en på et lett og flott sommerantrekk.

En klassisk innesko som det er enkelt å ta av og på

Noe av det som er det aller deiligste med slippers og flip flops for damer, er som nevnt at man enkelt kan smette inn og ut av dem, uten for mye styr. Dermed er skoene perfekte for å bruk innendørs, men også hvis du må gå mye inn og ut.

Samtidig holdes bena luftige og du unngår klamme tøfler på de dagene hvor det er varmt og godt ute. Dermed passer denne typen slippers også bra for den som jobber mye inne. De er et kjent syn både i sykehus og i pleiehjem, på føttene til pleierne, men en slipper passer også godt inn på kontoret eller andre steder hvor det er rent og tørt.

Stort tilbud av slippers for dame å velge mellom

Skoringen sine Slippers for damer kommer fra mange forskjellige produsenter, og i flere forskjellige varianter. Den vanligste er kanskje en slippers med to spenner over foten, men du finner også slippers med en enkelt spenne over foten, i kombinasjon med en stropp som går mellom tærne stortåen, og ned til sålen av slippersen. I tillegg finner du litt mer pynta fur slippers, eller slippers i heldekkende stoff eller skinn.

Kjøp dine nye slippers på nett hos Skoringen.no. Er du i tvil om noe, eller har noen spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.