Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
77 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 77 produkter

Slippers i form av en sommersandal

Hos Skoringen.no finner du et stort utvalg av slippers og sandaler som du raskt kan smette inn og ut av. Modellene og bruksområdene for disse skoene varierer. Noen av dem er praktiske innesko som kan brukes hjemme eller til jobb innendørs, mens andre av dem er av penere varianter, og er tiltenkt utendørs bruk på lik linje med sandaler.

Fra produsenter som Tamaris, Rieker og B&CO, så vel som Nordic Softness, finner du slipper i design som passer godt sammen med sommerkjolen eller til dine shorts. Disse slippersene er ikke rene badesko, men et lite ekstra som bidrar til at du tar deg godt ut. Ta for eksempel en ekstra titt på sommerkolleksjonen til Marco Tozzi, som tilbyr flere forskjellige damesandaler i enkel slipper-utføring, det vil si, uten noen stropper eller bånd over hælen.

Skal det være litt mer sporty, samtidig som skoen er enkel å ta på, kan du også ta en titt påsortimentet av Loafers, sko som det er enkelt å ta på seg, uten snøring, spenner eller lisser, selv om noen av modellene har borrelås eller glidelås.

En klassisk innesko som det er enkelt å ta av og på

Noe av det som er mest attraktivt med slippers er som nevnt at man enkelt kan smette inn og ut av dem, uten for mye styr. Dermed er skoene perfekte for å brukes innomhus, men også hvis du må gå mye inn og ut.

Samtidig holdes bena luftige og du unngår klamme tøfler når det er varmt og godt i været. Det er selvfølgelig bra for fothygienen og sørger for friske tær. Dermed passer denne typen slippers også bra for den som jobber mye inne. Den er et kjent syn både i sykehus og i pleiehjem, på føttene til pleierne, men en slipper passer også godt inn på kontoret eller andre steder hvor det er rent og tørt.

Stort tilbud av slippers å velge mellom

Skoringen sine Slippers kommer fra mange forskjellige produsenter, og i flere forskjellige varianter. Den vanligste er kanskje en slippers med to spenner over foten, men du finner også slippers med en enkelt spenne over foten, i kombinasjon med en stropp som går mellom tærne stortåen, og ned til sålen av slipperen. Dertil finner du også slippers i heldekkende stoff eller skinn, noen slippers med åpning for tærne. De mest elegante versjonene av slippers ser ut som vanlige sandaler, og du finner pene modeller både med og uten høy hæl.