• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
78 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 78 produkter

Jakten på de gode vinterstøvlene

Du som har vært ute en vinterdag før, vet at du trenger godt fottøy når kulda setter inn. Føttene skal ikke bare skjermes mot ekstrem kulde. De skal klare å bringe deg velberget fram gjennom dype snøhauger og over såpeglatte partier.

Hvis du noen gang har stått i gamle joggesko i ti minus og ventet på en buss som aldri kom, kjenner du definitivt verdien av dette. Likeledes; har du en gang i ditt liv strandet midt i en isbelagt bakke og kommer deg verken opp eller ned fordi sålene på skoene dine var helt glattpolerte?

Og i løpet av barndommen har du nok mer enn en gang opplevd at snøen trengte seg inn ovenfra, inn under skaftet på støvlene dine før den seg ned og nedkjølte undersåttene dine.

Da har du lært leksen din om gode vintersko på den harde måten. Et innkjøp av vinterstøvler i god tid før den første snøen faller er et must.

Vinterstøvler til formell bruk

De tunge vinterstøvlene kan være tunge å drasse med seg innendørs. Du behøver jo ikke se ut som en polfarer heller. Dessuten blir det ganske varmt over tid. Når du skal på jobben, kan det nok være greit å ha et skoskift tilgjengelig på plassen din.

Men det er også lette vinterstøvler eller korte vintersko som er presentable nok for de fleste anledninger. Velger man lær er man godt dekket. Godt stell og bruk av impregnering og skokrem vil også holde seg i god stand i lang tid.

Odiin eller Dr. Martens?

Det er ikke alle som kan lage vintersko eller vinterstøvler for menn. Det bør helst være en produsent med erfaring med kalde temperaturer. Det er ikke nok at de får dem til å se stilige ut, selv det også er en del av det. Hvordan kan en designer som ikke vet hvordan det er å fryse på bena komme opp med gode vinterstøvler?

I utvalget fra Skoringen slipper vi bare til merker som har vist at de har vært ute en vinterdag. Odiin, Dr. Martens og de øvrige merkevarene har solid kompetanse når det gjelder kalde forhold, og hvordan man beskytter seg mot dem.

Vinterstøvler herre på tilbud

Nøden er størst i det kulda setter inn, men er du føre var kan du ganske sikkert finne herre vintersko på salg hos Skoringen. Et godt tips er å søke opp Outlet fra Skoringen omtrent samtidig med at de første vårblomstene springer ut eller trekkfuglene kommer tilbake. Da skal det frigis lagerplass for å ta inn alle de flotte sneakersene, sandalene og annet fottøy til sommerlig bruk.

Men det kan jo godt hende det er noe å finne på høsten eller litt utpå vinteren også. Av og til ønsker vi å tømme lageret for gamle modeller. Det skader ikke å ta en titt, selv om mulighetene for gode kjøp av varme vinterstøvler til herre nok er best utenom sesongen.

Se alle støvletter fra Skoringen

Utenom de ekstra godt forede vinterstøvlene, er det mange andre typer støvletter som kan brukes på de mindre kalde dagene. Støvler med tex-membran gir for eksempel god beskyttelse på våte dager. Ikke bare er de vanntette, men de puster også godt samtidig som de holder føttene varme og tørre. Dessuten har de fine snitt som gjør at du godt kan bruke dem på kontoret.

Chelsea boots er den urbane støvelen du kan bruke i tre hele årstider, våren, sommeren og høsten. Bruk den på festivaler, på skolen eller rett og slett til hverdags. Det er en moteriktig støvel som har holdt stilen over tid.

Skinn er et materiale som brukes året rundt. Skinnstøvler beskytter godt, og kan brukes når det ikke er altfor kaldt eller ikke regner alt for mye. Og når som helst ellers. Nesten uansett hvor du befinner deg.

Gjør gode kjøp på Skoringen

Om du kjøper på salg eller til ordinær pris, har du i alle tilfeller gjort en god handel på Skoringen. Vårt kvantum og store nettlagre gjør at vi holder lave priser. Dessuten betaler vi også frakten når du bestiller på nett. Angrefrist og bytterett følger selvfølgelig også med.