• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
18 produkter
Sorter etter:
Du har sett 18 av 18 produkter

Lek og sommer med badesandaler for barn

Skal dere på en ferie til varmere strøk? Eller kanskje dere ønsker å ha utstyret til årets sommerferie - enten dere skal på hytta, på badeferie, i badeland eller noe helt annet? Uansett hva dere skal så er det jo en stor sansynlighet for at barna kanskje vil bade litt og leke litt ved vannet.

Da bør dere investere i noen gode badesandaler for barn. På denne måten kan barnet ditt løpe rundt og ha det gøy, uten at du skal være stressa for at barnet skal tråkke på noe vondt eller skli. Her på denne siden har vi samlet sammen hele vårt utvalg av badesandaler til barn på én og samme side. Her finner du en rekke forskjellige typer badesandaler til de små, sånn at du bare kan velge og vrake for å finne akkurat den badesandalen som passer ditt barn best.

Når bruker barn badesandaler?

Badesandaler for barn er en svært kjærkommen ting når sommeren kommer eller når man skal ut å reise på ferie. Det er nemlig et par utrolig praktiske par ski for barna. Vi selv som voksne er vel også glade i våre badesandaler, enten du foretrekker badesandaler for herre eller for dame - like glade kommer ditt barn til å bli i de gode skoene.

For badesandaler til barn er ikke som vanlige sandaler. Badesandaler for barn kjennetegnes ved at de er laget i materialer som tåler vann, og at de rett og slett skal brukes når barnet er i badesituasjoner.

Det er nemlig mange situasjoner hvor det er praktisk at barnet bruker sine badesandaler:

  • På hytta
  • I hagen
  • På vei til og fra stranden
  • På stranden
  • Ved bassenget
  • I badeland

På samme måte som at det finnes mange forskjellige situasjoner å bruke de i, finnes det forskjellige typer badesandaler for barn. Du har de åpne flip-flops som er lette å ta av og på, du har sandaler med borrelås, eller så har du de helt lukkede badeskoene som sitter som støpt på føttene.

Hva er fordelene med badesandaler til barn?

Det er utrolig mange fordeler ved at et barn bruker badesandalene sine når de er i nærheten av vann, eller på vei til og fra stranden. For det første er badesandaler til barn lette og luftige på føttene - noe som er bra på varme dager.

I tillegg til dette så beskytter badesandalene barnets føtter. Føttene blir beskyttet mot skarpe steiner, mot barn sand, mot mye belastning på føttene - og om man for eksempel befinner seg i et badeland, så beskytter de mot bakterier. I tillegg er mange badesandaler til barn anti-skli, sånn at de forhindrer barnet i å skli på glatte steiner eller bassengkanten.

Sjekk derfor ut vårt store utvalg av badesandaler til barn her på denne siden, og bestill hjem deres favoritter - så er dere klare til sommerens lek og moro.