• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
83 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 83 produkter

Chelsea boots

Hos Skoringen på nett kan du kjøpe mange forskjellige chelsea boots; skinnstøvletter med elastisk bånd på siden av ankelen, slik at de er enkle å smette inn og ut av. Denne typen boots lages av mange forskjellige merkevareprodusenter, og i forskjellige former og design.Med andre ord passer denne skotypen utmerket for de som er mye på farten og går mye inn og ut av hus. Det går jo mange personer i løpet av dag.

Den vanligste designformen er en ankelhøy støvlett ment for kvinner, men her finnes det rom for variasjon, noen av støvlettene har et lavere skaft, mens andre er noe høyere. Alt etter hva som trengs. De støvlettene med det laveste skaftet passer nok best når det ikke er alt for vått på bakken, slik at en ikke blir våt på beina på grunn av at vannet spretter opp etterhvert som man går.

Du vil også finne at Skoringens utvalg inneholder boots med både høye og lave hæler, eller flat såle. Noen av de chelsea boots som finnes i utvalget har en avrundet tupp, mens andre har en spissere utforming, slik vi heller kjenner det igjen fra støvletter og pensko for damer. Forhåpentligvis vil dette store og varierte utvalget av Chelsea boots føre til at kundene våre finner et eller flere par sko som passer deres unike behov.

Chelsea boots i mange farger

Når det kommer til fargevalget av chelsea boots er der også stor variasjon. Du finner selvfølgelig et stort antall av chelsea boots i sort skinn. Arketypen er kanskje Dr. Martens damestøvlett med ull-fòr, men lignende typer av slike sorte støvler finner du også fra Vagabond og B&CO. ECCO og Marco Tozzi gir deg liknende design, men her finner du også chelsea boots i okseblod og rent brunt lær.

Som du kanskje ser er de fleste produsentene av sko og fottøy som leverer til Skoringen også representert i utvalget av chelsea boots. Utover de produsentene av chelsea boots som allerede er nevnt over, vil du kunne finne chelsea støvletter og korte damestøvletter fra produsenter som Tamaris, Duffy og Rieker i utvalget til Skoringen. Utover støvler i klassiske brunfarger og i varianter av sort finnes det også en litt utvidet fargepalett fra noen forskjellige leverandører til Skoringen.

Her kan du nemlig også finne støvletter i marineblått, fyldig grønn, eller i lysere brunt som går over til rosa, så vel som utvalgte chelsea boots i bordeaux, burgund og andre røde fargevarianter, så vel som tilbakeholdende lyse gråfarger, eller metalliske brunfarger som tenderer mot bronse og messing, så vel som gule og blomstrete støvletter. Så utvalget gjør det mulig å velge rett kombinasjon av farger til nesten alle mulige farger.

Kjøp og bestill chelsea boots online hos Skoringen

Det er enkelt å kjøpe chelsea boots hos Skoringen på nett. Utvalget av støvletter med elastisk bånd på siden er stort, og det burde være stort nok til å tilfredsstille alt du kan ønske deg av en av en støvlett. Du manøvrerer enkelt gjennom katalogen vår og kan se på enkelte kategorier, så vel som at du kan sortere etter hvilke størrelser som er på lager akkurat nå.

Prisen på støvelen inkluderer også porto for forsendelsen, slik at du ikke blir overrasket når det kommer til avsluttingen av bestillingen. Du handler også uten noe risk. Når skoene kommer hjem til deg kan du prøve dem på for å se om de passer, og om du liker dem.

Om du ikke er tilfreds med skoen, kan du i løpet av to uker fra mottagelsen levere skoene tilbake til din nærmeste Skoringen-butikk uten noen ekstra kostnad. Derfor kan du gjerne bestille flere sko som du stille og rolig prøver på hjemme. Dem du liker beholder du. De som ikke faller i smak, leverer du tilbake på neste tur til byen. Man trives jo bedre med seg selv i gode sko.

Skoringen har mer enn Chelsea boots

Chelsea boots passer fint til sitt bruk, men av og til har man behov for noen andre typer sko. Heldigvis har Skoringen mange flere merker å velge i mellom så dersom du ikke trenger et nytt par med Chelsea boots så er det bare å ta en titt på vår merkeoversikt. Den gir kundene våre en oversikt over alle merker det er mulig å kjøpe via Skoringen.

Ta en tiit på den oversikten å se om det er noe som frister deg. Skoringen har sko som vi tørr påstå passer til enhver anledning. Det er jo en kjent sak at sko kan sette det siste lille høydepunktet på et antrekk.