• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
5 produkter
Sorter etter:
Du har sett 5 av 5 produkter

Gi skoene nytt liv med skolisser

Vi har nok alle sammen opplevd at våre kjære favorittsko begynner å bli litt slitne og godt brukte - men det å kaste de sitter langt inne. Ikke bare kan det være dyrt med nye sko, men når man har noen sko som sitter perfekt, gjør det vondt å skulle kvitte seg med dem. Og det trenger man ofte heller ikke. Med et par nye skolisser og god pleie, kan nemlig et par slitne sko få den oppussingen de trenger til å vare en god stund til.

I tillegg kan det godt være at du har lyst til litt variasjon, kanskje noen nye skolisser i en ny farge kan gjøre susen? På denne siden kan du nemlig finne skolisser i ulike farger, sånn at du kan blåse nytt liv i skoene dine - på en billig og bærekraftig måte.

Skolisser og skosåler kan få skoen til å sitte perfekt

Et par helt nye skinnsko, vinterstøvler eller sneakers kan alle sammen forme seg etter føttene dine og kanskje også utvide seg en del etter du har gått de litt ut. Noen ganger kan det derfor være nyttig å gjøre et par knep for å få skoene til å sitte enda litt mer perfekt.

Med et par nye skolisser kan du for eksempel få skoene dine til å få en ny look, samtidig som at du kan stramme opp et par slitne sko. Et annet godt tips er å investere i et par nye skosåler til skoene dine. Enten fordi at de nåværende sålene i skoene dine begynner å bli litt slitne, eller fordi du ønsker å bygge opp foten litt til bedre demping eller tilpasning av skoene hvis de er litt store eller har viet seg ut.

I tillegg til skolisser kan du derfor finne en rekke forskjellige typer innesåler til skoene her på Skoringen, sånn at du kan bygge opp og tilpasse skoene dine akkurat sånn som du ønsker. Her hos oss kan du for eksempel finne:

  • Nye innesåler
  • Hælinnlegg til sko
  • Hælkappe-innlegg til skoene

Med andre ord; bytt ut skolissene, sett inn en hel skosåle, en innleggssåle til hælen eller et par smarte non-slip hæler, så vil du kunne øke komforten på dine favorittsko.

Bytt skolisser - tips for god skopleie

Skoene våre er under forandring, og etter hvert som vi bruker de så vil de også få slitasje. Men slitte sko betyr ikke nødvendigvis at de er utgåtte. Med et par nye skolisser og litt ekstra pleie, kan de nemlig nesten bli som nye igjen. Her er derfor våre beste tips til å friske opp dine favoritter:

  • Bytt skolisser - enten i en ny farge eller hvis dine nåværende skolisser er slitte.
  • Legg inn en ny såle, en innleggssåle eller hælinnlegg kan gi bedre støtte og demping i et par godt brukte sko.
  • Invester i gode pleieprodukter som impregnering for å gjøre de mer motstandsdyktige mot vind og vær.
  • Er skoene i skinn er det viktig å smøre og pusse de jevnlig for å vedlikeholde skinnmateriellet.
  • Rens dine sneakers med sneaker-rens for å friske opp fargen.

Det er med andre ord en rekke ting du selv kan gjøre for å friske opp skoene dine, og få de til å vare enda lenger. Det er både økonomisk og bærekraftig å ta godt vare på skoene sine, sånn at du kan få glede av de i flere år. Finn vårt utvalg av skolisser på denne siden og nyt skoene dine enda litt til.