• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
6 produkter
Sorter etter:
Du har sett 6 av 6 produkter

Husk impregnering til skoene dine

Er du god til å pleie skoene dine? Visste du at nesten alle typer sko burde impregneres, enten de er av tekstil, skinn eller et annet materiale? Ved å bruke impregneringsspray på sko vil de nemlig vare enda lengre, noe som både er bra for deg, miljøet og lommeboken din.

På denne siden kan du finne vårt utvalg av impregnering til alle typer sko. Vi har samlet hele vårt utvalg på ett og samme sted, sånn at det skal bli enkelt for deg å velge. Finn den som passer best for deg, og bestill hjem din impregnering i dag.

Hvorfor skal man bruke impregnering?

Det er viktig å ta vare på skoene sine, sånn at de varer lengre, og det er nettopp derfor man skal impregnere. En impregneringsspray til sko, vil behandle materialene sånn at de blir mer resistente mot vann, skitt og alt skoene dine blir utsatt for i løpet av en dag.

Uansett om du har et par sneakers, noen støvletter av skinn eller noen GORE-TEX sko så har de godt av å bli behandlet med impregneringsspray for sko en gang i blant - og ikke kun når skoene er nye, du skal nemlig impregnere de jevnlig for at det skal være effektivt.

Hvordan bruker jeg impregnering?

Det er enkelt å bruke impregnering. Først og fremst må du velge hvilken type impregneringsspray for sko du skal velge, noen er beregnet til skinn, andre til tekstiler og noen til alle typer sko.

  1. Rengjør eller tørk over skoene dine for skitt, salt etc.
  2. Spray over skoene dine med impregnering
  3. La de tørke

Mye enklere enn det blir det vel ikke? Kjøp din impregnering på Skoringen.no i dag.