• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Dame - Sandaler
Sandaler med hæl
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  166 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 166 produkter

  Skoringen tilbyr sandaler med hæl for enhver smak og lommebok

  Mesteparten av året kan vi greit bruke joggesko, støvler eller andre lukkede sko, men når sommeren virkelig har meldt sin ankomst, er det fint å sko seg med litt mer luftig skotøy og nyte solstrålene når de treffer tærne for første gang.

  Hos Skoringen finner du et bredt utvalg av sandaler med hæl i mange forskjellige modeller, farger og prisklasser. Skap et vakkert sommer-utseende og gjør deg klar til sommeren varme temperaturer.

  Finn ditt perfekte antrekk for varme sommerdager

  Man kan ikke si sommer uten å også si sandaler med hæl! Sandaler med hæl passer til enhver kvinnes garderobe og står godt i stil med flotte sommerantrekk. Disse sandalene finnes tilgjengelig hos Skoringen i mange slags typer og design, alt fra høy hæl og kilhæl til sandaler med platå. Ikke bare tar de seg godt ut og gir god ventilasjon, men gjør også at bena ser slankere og lengre ut. Kle deg med et par hvite sandaler med hæl, en fantastisk maxikjole i chiffon med en lekker matchende flettet håndveske og du har det perfekte antrekket for en sommerdag på byen. Hva med et par høye fest-sandaler med hæl til en lett, stroppeløs silkekjole? Er det varmebølge og stranden kaller, ja, da er det perfekte antrekket et par røde sandaler med hæl fra B&CO med et medfølgende maxinederdel-skjørt med bikini under.

  Velg dine favoritter fra et allsidig utvalg

  Skoringens utvalg av sandaler er veldig allsidig, så her finner man sandaler for enhver smak. Skoringen velger de forskjellige merkene selv og kan alltid tilby deg de perfekte sandalene fra både dansk og internasjonal mote. Du kan se frem til å finne et bredt utvalg av sandaler i skandinavisk design, alle laget i deilige kvalitetsmaterialer og med øye for høy komfort.