• Klikk & Hent etter 1 time
 • Fri frakt på bestillinger over 599,-
 • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Dame - Sandaler
Fest-sandaler
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  0 Valgt
  122 produkter
  Sorter etter:
  Du har sett 24 av 122 produkter

  Sandaler til fest

  Når sommervarmen setter inn, er det på tide å finne fram sandalene og gå på fest.

  Sandaler er i utgangspunktet et praktisk fottøy beregnet på å gi føttene mest mulig luft. Men det er heller ikke noe i veien for å bruke sandaler til fest, forutsatt at de ser bra ut og er laget spesielt til formålet.

  I vårt utvalg finner du en rekke forskjellige fest-sandaler som står til ethvert antrekk. Til de lette sommerkjolene har vi høyhælte sandaler i alle farger. Til riktig elegante sammenhenger passer det godt med sølv eller gull.

  Til bukser er det fint med plattåsandaler. De finnes nemlig også til festbruk! De er enkle og behagelige å gå i, og kan godt tåle å tilbakelegge noen kilometer i tillegg til å matche kveldens antrekk.

  Vi kler oss lett på sommerstid, til hverdags og fest. Det bør også gjelde føttene våre. La dine undersåtter trives i varmen, og du får det så mye bedre selv også

  På Skoringen har vi selvfølgelig også et kjempeutvalg av så vel sommersko som festsko til enhver anledning. Se vårt breddfulle sortiment og gjør dine valg. Bestiller du på nett, får du gratis levering. Det er også kostnadsfri retur og bytting hvis du leverer skoene i en av Skoringens butikker.