• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
Lokal karma-ambassadør

Håkon Willumsen - Skoringen, Tromsø

null

Lokal karma-ambassadør

I Skoringen i Tromsø er butikkeier Håkon Løbach Willumsen takknemlig for at han og butikkpersonalet stille og rolig er kommet i gang i butikken igjen.

Han oppfordrer nå byen, de forretningsdrivende og borgerne til å stå sammen og hjelpe hverandre med å komme tilbake på sporet. Noe som det i den grad er behov for hvis byen fortsatt skal være en attraktiv og levende handelsby.

- Lokal karma handler om å stå sammen om å få butikker, bedrifter og samfunnet trygt og sikkert i gang igjen. Vi er alle avhengige av et levende og pulserende bysentrum hvis vi fortsatt vil ha butikker å handle i fremover. Derfor håper vi alle at kundene fortsatt vil støtte opp og handle lokalt. I vår butikk har vi tatt alle forholdsregler for at kundene trygt og sikkert kan handle hos oss. Det er en forutsetning for at vi kan få gang i handelen og livet i byen igjen.

Spre lokal karma

Kjære kunder. Vi har savnet dere, og dere har sikkert savnet hverdagen. Alt har vært snudd på hodet denne våren, men med små skritt kan vi nå komme tilbake – og det trengs!

Slik kan du spre lokal karma

Håkon Løbach Willumsen eier Skoringenbutikkene i Tromsø og er en av skokjedens 81 lokale karma-ambassadører. Han og en del av personalet er tilbake i butikken og de er glade for at de igjen kan yte service til de lokale kundene. Sammen med de andre Skoringen-butikkene rundt omkring i landet støtter butikken i Tromsø opp skokjedens landsdekkende kampanje med å spre lokal karma, energi og optimisme ved å oppfordre hverandre til å stå sammen om å få hjulene i gang igjen. En oppfordring som ligger butikkeierens hjerte nært.

- Her i butikken setter vi stor pris på å kunne støtte opp om kampanjen. Lokal karma er viktigere enn noen gang før, og det er herlig å oppleve at kundene sakte men sikkert kommer tilbake.De virker trygge og glade for å komme innom, og samtidig så ser vi at alle holder litt ekstra avstand og tar smittehensyn på alvor. - Det er positivt, og det betyr samtidig at enda flere av våre dyktige medarbeidere snart kan komme tilbake på jobb igjen. Det er veldig viktig for meg å sikre våre arbeidsplasser, og det bidrar jo til å holde hjulene i gang. Og dersom vi skal kunne tilby ungdommene i byen vår jobb i sommerferier og helger, så er vi helt avhengig av å holde handelen i gang i byen.

Det er nå vi må stå sammen og løfte hverandre slik at vi fortsatt kan ha et levende sentrum og kjøpesenter der vi kan treffe våre naboer og venner. Det er det lokal karma handler om
, avslutter Håkon Løbach Willumsen fra butikken i Tromsø.