• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
La oss hjelpe hverandre

Spre lokal karma

null

Kjære kunder. Vi har savnet dere, og dere har sikkert savnet hverdagen. Alt har vært snudd på hodet denne våren, men med små skritt kan vi nå komme tilbake – og det trengs!

For å få opp humøret og næringslivet tilbake på sporet igjen er vi avhengig av et sterkt lokalt samhold. Derfor oppfordrer vi nå alle til å spre lokal karma der de bor.

Vi er en landsdekkende kjede, men den består av selvstendige butikker som hver har sin lokale eier – eiere som kjenner kundenes behov, og som kjenner byen sin. Gjennom 65 år har vi daglig erfart hvor viktige de lokale felleskapene er. Både i situasjoner hvor det er noe å feire, og når man går i motbakke.

Med lokal karma ønsker vi å minne deg og andre kunder om verdien av å bo i en by hvor man kan og vil hjelpe hverandre. De neste ukene gir vi en rekke rabatter på flotte sko. Vi foreslår at du bruker pengene du sparer hos oss, et annet sted i byen din. På denne måten kan den lokale karmaen spire – og i tillegg spre litt glede.

Slik kan du spre lokal karma

Støtt hverandre
Handle i byens butikker og støtt det lokale næringslivet når du har muligheten. Byen trenger det, og selv små beløp gjør en forskjell.

Hjelp hverandre
Gi en håndsrekning hvis du hører om noen i byen som trenger hjelp til noe.

Pass på hverandre
Hold avstand, vis hensyn og møt hverandre med et smil, slik at det blir trygt for alle å ferdes i byen.

Del budskapet
Bruk #lokalkarma på sosiale medier når du deler gode vibber fra byen din.