Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Klikk & Hent etter 1 time
Gratis levering
Gratis bytte og retur i alle våre butikker
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
256 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 256 produkter

Vinterstøvlene til de aller minste skal oppfylle en mengde krav. De skal være komfortable å gå i, for barnet har de på mange timer av gangen. De skal holde barnets fot tørr, men skal samtidig transportere vekk svette. Til sist så skal de også holde barnet varmt på bena.
Sålen skal med andre ord være sklisikret og stabil, mens overdelen skal være tilnærmet vanntett og pustende.

Vinterstøvler til barn

Hos Skoringen kan du finne mange vinterstøvler og vintersko til barn.

Om du er ute etter billige vintersko for barn, kan det også lønne seg å ta en titt iavdelingen for restsalg, hvor du ofte kan finne fottøy med 30 % til 40 % nedsatt pris.

Du kan kjøpe skoene direkte online, og få dem tilsendt som pakke, eller du kan sjekke om skoen er tilgjengelig i din lokale Skoringen-butikk, via vår nettbutikk.

Vinterstøvler Junior fra mange forskjellige merker

Skoringen kan gi deg et stort utvalg mellom vinterstøvler for barn, fra mange forskjellige produsenter og merker. I årets sortiment er det spesielt vinterstøvler for barn fra ECCO og fra Viking som dominerer, men du finner også mange vintersko og vinterstøvler fra KOOL, Mia Maja ogSkoringens egne barnemerke Skofus.

Vinterstøvler fra Viking

Viking leverer en rekke forskjellige vintersko og vinterstøvler for barn, og merket er kjent for god kvalitet og fottøy som er tilpasset for varierende norske forhold.

Støvlene og vinterskoene kommer i mange forskjellige design, og i mange forskjellige farger. Fellesnevneren er gjerne at de er laget i solid materiale, og at mesteparten av vinterskoene har en Gore-tex membran som gjør dem vannavvisende og pustende på samme tid, slik at bena holder seg varme og tørre.

De fleste av støvlene for de minste har dertil borrelås, slik at barna kan smette inn og ut av skoene på egen hånd, uten å måtte streve med å snøre skolissene.

Vinterstøvler fra Skofus

Utvalget av vinterstøvler fra Skofus er mer en kun Snowjoggs. Utformingen av skoene strekker seg fra solide og praktisk sko for små barn, til mer voksne modeller i skinn. Mange av vinterstøvlene fra Skofus er i ekte skinn, også i semsket skinn, og gir et riktig så pent inntrykk.

Dertil finner du praktiske barnestøvler, som egner seg for utelek i skole og barnehage. Mange av tøy-støvlene er dertil pustende og vannavisende, takket være Tex-membran med teknologien Sympatex. Utover dette finner du også mer klassiske forede gummistøvler for barn, gjerne med snøring på toppen av skaftet, og en såle som gir godt fotfeste.

ECCO Vinterstøvler for barn

ECCO er den andre store tilbyderen av barnevinterstøvler. Rekkevidden av sortimentet fra denne kvalitetsprodusenten kan sammenliknes med Skofus, men designet er et annet, og skoene har gjerne en original Gore-tex-membran som sørger for pustende vinterstøvler uten alt for mye sure tær.

Også Ecco tilbyr en variasjon mellom rent praktiske men pene vinterstøvler som egner seg for aktiv lek i snø og slaps, så vel som mer voksne modeller, gjerne forede vintersko i lær, eller forede vinterstøvler med snøring i semsket skinn.