• Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Klikk & Hent etter 1 time
  • Gratis retur og bytte i butikk
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
77 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 77 produkter

Utforsk praktiske GORE-TEX®-sko til damer

Med GORE-TEX®-sko til damer, får du det perfekte fottøyet for norske forhold. Materialet GORE-TEX® er både vanntett og i stand til å puste. Det vil si at GORE-TEX®-sko både beskytter mot snø, slaps og regn samtidig som de motvirker svette. Klart det gjør dem godt egnet for å holde føttene tørre og varme under alle slags forhold.

Mangfoldig utvalg av GORE-TEX®-sko til damer

Hos oss finner du GORE-TEX®-sko til damer innen mange forskjellige kategorier. Det vil si at du kan velge blant forskjellige modeller som passer for mange ulike bruksområder. Det inkluderer blant annet:

  • Støvletter
  • Vinterstøvler
  • Sneakers
  • Klassiske damesko

Også antall forskjellige merker er stort. Vi fører GORE-TEX® dame sko fra kjente leverandører som for eksempel ECCO, ZERO°C og Viking. Det vil si at kvaliteten er på topp, og at du får komfortable og solide sko som tåler jevnlig bruk og varer lenge.

Ta deg for all del tid til å se deg omkring på menyen. Du vil sikkert finne mye som frister, nesten uansett hvilken type sko det er du er ute etter.

GORE-TEX®-sko til damer - perfekt for norske forhold

Uavhengig av om du er ute etter damesko for hverdagsbruk, solide vinterstøvler eller tursko, er GORE-TEX® godt å ha. Du kan kjøpe meget stilsikre og elegante GORE-TEX®-sko til damer her hos oss. De egner seg for alt fra jobb til tur på byen. Samtidig sørger de altså for at føttene dine alltid er gode og varme.

Selvsagt er det kjekt å ha GORE-TEX® vinterstøvler her til lands. Når det ligger snø eller slaps på bakken trenger vi fottøy som holder fukt og kulde ute. Det er det du får ved å kjøpe vinterstøvler for damer med GORE-TEX® her hos oss.

Sneakers med GORE-TEX® gir deg maksimal komfort. Disse skoene passer utmerket på regnværsdager på våren, høsten og sommeren.

GORE-TEX® holder føttene tørre og varme

Det er viktig å understreke at GORE-TEX® er et stoff som virkelig har mye å by på. Her får du altså både vanntett skall og evnen til å puste, slik at svette ikke oppstår og samler seg. En stor fordel for sko. GORE-TEX® jakker har lenge utgjort obligatorisk turutstyr. Det samme gjelder bukser av samme slag. Ja, det er over 40 år siden dette materialet gjorde sitt inntog.

I Norge kjøper stadig flere kunder GORE-TEX®-sko for damer og menn. Det skyldes ikke minst at du får sko som både er praktiske og stilige. De tar seg godt ut, er lette og komfortable. Samtidig har de altså et unikt materiale som sørger for å redusere svette og holde kulde og fukt ute.

For fottøy som virkelig passer perfekt for norske forhold, året gjennom, anbefaler vi vårt utvalg av GORE-TEX®-sko. Her snakker vi virkelig om allværs-produkter som kan brukes året gjennom. Siden det foreligger så mange forskjellige modeller, innen så mange ulike kategorier, kan du også kjøpe GORE-TEX®-sko for damer som passer for enhver bruk.