Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
Klikk & Hent (Hent etter én time)
Gratis levering (5-7 virkedager)
Utvidet returrett fram til 14. januar 2021
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
0 Valgt
194 produkter
Sorter etter:
Du har sett 24 av 194 produkter

Her finner du sko og støvletter som begynner å bli utsolgt i vår nettbutikk, og som det bare er enkelte størrelser igjen av.

Legg vennligst merke til at restsalgsprisene kun gjelder for kjøp på nett, og at prisene kan variere i de enkelte Skoringen-butikkene.

Dame Restsalg

Hvis du mangler et par stilige damesko på tilbud, har du kommet til rett plass når du velger å handle dem hos Skoringen. Utvalget i nettbutikken tilbyr noe for enhver smak og anledning.

Her finner du både overfladiske sandaler med maritim styling i form av såler i korkmateriale eller ser du etter flotte design med fletter? Valget er ditt. Du kan få sandaler i mange forskjellige høyder, alt fra den helt standard flip-floppen til sandaler med høye hæler. Les videre!

På denne måten er du dekket for avslappende familiedager, så vel som til festlige anledninger. For den stilfulle forretningskvinnen, tilbyr serien flere elegante pumps ogballerinaskosom du kan bruke sammen med et knehøyt skjørt, en bluse eller en blazer. Da er du klar til å imponere både kunder og kollegaer med din iøynefallende og profesjonelle stil. Skoene kan være utsmykket med diskrete tekstur-mønstre eller søte spenner, avhengig av din personlige smak.

Stort utvalg av damesko på tilbud hos Skoringen

Hvis du er en aktiv sportskvinne, tilbyr Skoringen flere typer sportssko som du kan bruke til å løpe i skogen, til aerobic eller innendørs håndball. Om sommeren kan du kombinere sportssko med shorts og T-skjorter. I vintersesongen kan du ha på en lang treningsskjorte og joggebukser.

Dame-sko på tilbud for høsten

Når temperaturen synker, byr Skoringen på flere typer damesko på tilbud som du kan bruke til høsten gjennom. For høsten finner du flere typer rustikke biker-støvletter med grove lærremmer og nagler. Du kan for eksempel matche dem sammen med et par slitte jeans, en T-skjorte og en skinnjakke for å skape en rå motestil.

Sko på tilbud for damer for vinteren

For vinteren finner du flere typer forete støvletter og vinterstøvler som holder tærne varme i kulden. Sjekk selv ut hvordan du kan skape ditt personlige flotte utseende for sommer- og vintersesongen med et par av Skoringens damesko på tilbud. Du finner alt her i Skoringens nettbutikk!