Hos Skoringen på nett kan du kjøpe mange forskjellige chelsea boots; skinnstøvletter med elastisk bånd på siden av ankelen, slik at de er enkle å smette inn og ut av. Denne typen boots lages av mange forskjellige merkevareprodusenter, og i forskjellige former og design.

Chelsea boots

Den vanligste designformen er en ankelhøy støvlett ment for kvinner, men her finnes det rom for variasjon, noen av støvlettene har et lavere skaft, mens andre er noe høyere.

Du vil også finne at Skoringens utvalg inneholder boots med både høye oglave hæler, eller flat såle.

Noen av de chelsea boots som finnes i utvalget har en rundet tupp, mens andre har en spissere utforming, slik vi heller kjenner det igjen fra støvletter og pensko for damer.

Chelsea boots i mange farger

Når det kommer til fargevalget av chelsea boots er der også stor variasjon. Du finner selvfølgelig et stort antall av chelsea boots i sort skinn. Arketypen er kanskje Dr. Martens damestøvlett med ull-fòr, men liknende typer av slike sorte støvler finner du også fra Vagabond og B&CO. ECCO og Marco Tozzi gir deg liknende design, men her finner du også chelsea boots i okseblod og rent brunt lær.

Som du kanskje ser er de fleste produsentene av sko og fottøy som leverer til Skoringen også representert i utvalget av chelsea boots. Utover de produsentene av chelsea boots som allerede er nevnt over, vil du kunne finne chelsea støvletter og korte damestøvletter fra produsenter som Tamaris, Duffy og Rieker i utvalget til Skoringen.

Utover støvler i klassiske brunfarger og i varianter av sort finnes det også en litt utvidet fargepalett fra noen forskjellige leverandører til Skoringen. Her kan du nemlig også finne støvletter i marineblått, fyldig grønn, eller i lysere brunt som går over til rosa, så vel som utvalgte chelsea boots i bordeaux, burgund og andre røde fargevarianter, så vel som tilbakeholdende lyse gråfarger, eller metalliske brunfarger som tenderer mot bronse og messing, så vel som gule og blomstrete støvletter.

Kjøp og bestill chelsea boots online hos Skoringen

Det er enkelt å kjøpe chelsea boots hos Skoringen på nett. Utvalget av støvletter med elastisk bånd på siden er stort, og det burde være stort nok til å tilfredsstille alt du kan ønske deg av en av en støvlett. Du manøvrerer enkelt gjennom katalogen vår, og kan se på enkelte kategorier, så vel som at du kan sortere etter hvilke størrelser som er på lager akkurat nå.

Prisen på støvelen inkluderer også porto for forsendelsen, slik at du ikke blir overrasket når det kommer til avsluttingen av bestillingen. Du handler også uten noe risk. Når skoene kommer hjem til deg kan du prøve dem på for å se om de passer, og om du liker dem.

Om du ikke er tilfreds med skoen, kan du i løpet av to uker fra mottagelsen levere skoene tilbake til din nærmeste Skoringen-butikk uten noen ekstra kostnad. Derfor kan du gjerne bestille flere sko som du stille og rolig prøver på hjemme. Dem du liker beholder du. De som ikke faller i smak, leverer du tilbake på neste tur til byen.
  • Oops.. Det ser ut til at vi funnet en feil. Vennligst prøv igjen.