• Klikk & Hent etter 1 time
  • Fri frakt på bestillinger over 599,-
  • Gratis bytte og retur i alle våre butikker
Fredag 24. november 2023

BLACK FRIDAY

Black Friday

Hos Skoringen elsker vi Black Friday, og det betyr at vi i år har funnet en rekke gode tilbud til deg. Så vær klar fredag 24. november 2023! Følg med her på siden og i din nærmeste Skoringen-butikk så du kan slå til når favorittene dine kommer på tilbud.

Få beskjed først!

Bli medlem i dag og bli varslet før alle andre om Black Friday tilbud. 😊
Hvis du allerede er mottaker av Skoringens nyhetsbrev, ikke meld deg på igjen.

Bli medlem her

Finn Black Friday-tilbud på sko hos Skoringen

Vi har et stort utvalg av sko til damer, menn, barn og alle andre, både på nett og i butikk. Du kan altså finne sko til hele familien, venninner, venner eller til deg selv på ett og samme sted.

Black Friday får oss i Skoringen i godt humør, og fredag 24. november 2023 er vi derfor klare med mange tilbud i alle butikker og her på nett.

Men du trenger ikke å vente så lenge. Vi har også en outlet der du finner sko på tilbud hele tiden. Hvorfor ikke ta en sniktitt i dag – kanskje du finner et par som er bare helt perfekte.

Outlet med damesko
Outlet med herresko
Outlet med barnesko

Kjøp julegavene på Black Friday

Har du fått en ønskeliste allerede? Eller vet du allerede hva du vil gi i julegaver? Hvorfor ikke handle julegavene allerede nå eller på Black Friday den siste fredagen i november? Da får du en gyllen mulighet til å spare penger, og det betyr at julen kan bli litt billigere i år – den varer tross alt lenge og koster mye. Det vet vi. De gode tilbudene betyr også at du kan gi ekstra fine julegaver nå som du finner dem til nedsatt pris.

Vi skjønner at Black Friday kan virke litt stressende og kaotisk siden alle gjerne drar ut og handler samtidig. Derfor har vi i Skoringen samlet tre gode råd som du kan følge når du skal handle julegaver den 24. november:

  1. Planlegg innkjøpene så du vet akkurat hva du skal ha.
  2. Noter på et ark når du har kjøpt en gave. På den måten kan du holde oversikt over hvilke julegaver du er ferdig med.
  3. Husk deg selv. Mangler du noe? Og hvordan vil du helst handle?

Det siste rådet høres kanskje litt abstrakt ut og vanskelig å forholde seg til. Det vi mener er at du må huske å tenke på deg selv også. Er det noe du trenger? Da finner du helt sikkert det også på Black Friday. For det er jo ekstra hyggelig å gi deg selv en liten førjulsgave. Trenger du et par støvletter eller sandaler? Sjekk ut Black Friday-utvalget vårt og se om ikke det er et par som roper navnet ditt. Du får lov.

Det tredje rådet om å huske deg selv, handler også om å kjenne etter. Hva har du energi til? Vil du besøke en av butikkene våre? Eller vil du heller sitte hjemme i stua og bestille Black Friday-skoene derfra? Begge deler er mulig og avhenger kun av hva du foretrekker.

Finn damesko her hos Skoringen

Leter du etter damesko? Og skal de helst være både stilige og praktiske? Er det et bestemt merke du ser etter? Da er Skoringen noe for deg. Vi har et bredt utvalg av alt fra sandaler til vinterstøvletter, så du kan finne alle de skoene du leter etter.

Har du spørsmål? Hos oss får du råd om passform, hvilke modeller som passer best til føttene dine og hvilke sko som matcher med for eksempel yttertøyet ditt. Målet vårt er at du skal finne akkurat de skoene du trenger.

Ta en titt på de mange kategoriene våre. Vi har både:

Med andre ord finner du helt sikkert noen flotte sko som passer deg og behovene dine.

Og hvis du ikke er sikker på om du skal slå til helt enda, kan du selvfølgelig vente til Black Friday – men husk at noen andre også kanskje har lyst på akkurat de samme skoene.

Leter du etter herresko?

Hos Skoringen har vi også en rekke herreskomerker. Hvis du har et favorittmerke, er det godt mulig du finner det hos oss. Leter du etter en spesifikk type eller modell? Vi har samlet sammen en rekke kategorier til herre som du kan bla gjennom. Vi har:

Når du har funnet skoene, er det bare å slå til. Hvis du har spørsmål om skostørrelse, passform eller lignende, er det bare å ta kontakt med våre profesjonelle og hjelpsomme medarbeidere. De kan føtter og sko og vet derfor hvordan skoene helst skal være.

Har du spørsmål om styling og om skoene passer til for eksempel klærne dine? Da er det bare å spørre medarbeiderne våre. Målet vårt er nemlig at du skal finne den beste modellen for deg og dine behov.

Finn dine Black Friday-sko i en av våre mange butikker

Har du funnet et par sko du bare må ha? Da kan du bestille dem på nett allerede nå eller komme innom en av butikkene våre. Her er medarbeiderne våre klare til å gi råd og hjelpe deg med det du lurer på.

Har du lyst til å vente og se alle de gode Black Friday-tilbudene den 24. november 2023? Det kan du gjerne. Vi lanserer en rekke gode tilbud på selve dagen, så du helt sikkert finner noe du liker. Har du allerede funnet favorittskoene dine? Vil du vente og tenke litt til? Da kan det hende noen andre stikker av med dem. Her kan det være lurt å være rask!